А ви в щасливчиках? П'ять знаків Зодіаку народилися під щасливою зіркою - на них чекає велике везіння в житті

Поки одні знаки Зодіаку витають у хмарах, інших зірки обдарували удачею при народженні, продовжуючи її поширювати і на протязі всього життя цих п'яти знаків. Про це повідомляє CASAVIVA, передають Патріоти України.

Стрілець

Якщо цей знак Зодіаку порівняти з книгою, то це були б класичні, захоплюючі пригоди. Авантюрні Стрільці можуть навіть не шукати собі пригод, вони самі його знайдуть. А оскільки їх захищає Юпітер - то фінансів за життя вистачить на будь-яку із запланованих ідей. Представники знаку часто йдуть в бізнес, нічого не боячись. За рахунок Юпітера, Стрільці можуть йти на біржі, вигравати в лотерею, битися об заклад і не бояться програти, адже це буде трапляться вкрай рідко.

Риби

Юпітер також протегує і Рибам. У них дуже розвинена інтуїція, можуть бачити саму суть людини або якоїсь речі. Чуттєві Риби діють щиро, що подобається людям.

Телець

Працьовиті Тельці можуть наполегливо домагатися свого довгий час, і завдяки їх упертості фортуна на їхньому боці, спрямовуючи представників цього знака хоч і часто в їх тривалому, але стабільному і вірному шляху на успіх.

Лев

Під заступництвом щедрого і життєрадісного Сонця вогняні Леви досягають всього, чого хочуть, при цьому міцно утримуючи завойоване. Завдяки Сонцю, цей знак може легко вийти на потрібні контакти, обрости зв'язками і при цьому бути самою чарівністю. Лідер по життю і компанійський Лев приречений на успіх.

Терези

Раціональні Терези теж дуже добре ладнають з людьми, так як у них є вражденний дар дипломатії і харизма. Вони можуть умовити кого завгодно вирішити все мирним шляхом. За рахунок їх навичок, Терезам також доручають відповідальні завдання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

“Питання далі стоїть, що називати перемогою": Астролог назвав дату, коли будуть точитися страшні бої на фронті та коли настане перемога України

понеділок, 13 травень 2024, 23:47

В Україні на думку астрологів в другій половині червня будуть точитися найстрашніші бої. Передбачається, що це може бути одна з найважливіших битв війни. Про це розповів астролог Алакх Ніранджан. “Це означає дуже серйозний опір, боротьбу, смерть, буде ...

Гороскоп на 13 травня для всіх знаків зодіаку

понеділок, 13 травень 2024, 5:20

Зосередьтеся на власних приоритетах. У понеділок зірки можуть вам підготувати зустрічі, які суттєво вплинуть на ваш професійний шлях. Будьте готові до переговорів, зберігайте спокій та професіоналізм. Разом з тим, як попереджають астрологи, в особистом...