А ви в списку? Названо найвірніших чоловіків і жінок за знаками зодіаку

Багато чоловіків і жінок, пов’язуючи себе узами шлюбу, прагнуть укласти довгострокове і щасливе подружжя з ідеальним для себе партнером, передають Патріоти України.

Хтось готовий працювати над шлюбом і на багато що закривати очі, хтось розчаровується і розлучається, тому що не може пробачити деякі речі. Наприклад, зраду. Тому для багатьох важливо знайти не тільки люблячого і турботливого, але і вірного партнера, адже в хорошому шлюбі немає місця для третіх осіб.

Ми розповімо вам про найвірніші знаки Зодіаку, для яких ви будете єдиною коханою людиною в світі. Адже навіть ідеальна сумісність знаків Зодіаку не говорить про те, що вам не будуть зраджувати. Ви знайшли ідеального партнера, з яким бачите своє майбутнє життя, але щось в ньому викликає сумніви? Віддані чоловіки і вірні дружини за знаком Зодіаку існують, тому вам точно не завадить дізнатися, чи належить до них ваш обранець.

Вірні чоловіки за знаком Зодіаку

У зрадах найчастіше звинувачують чоловіків, хоча і представниці прекрасної статі нерідко бувають невірні. Але все ж у чоловіків більше можливостей для зрад, оскільки за статистикою більше жінок проводять час вдома, особливо, якщо в сім’ї з’являється дитина. Тому спочатку ми дізнаємося про те, які чоловіки за знаком Зодіаку найвірніші.

Телець

Чоловіки, народжені під цим знаком, зовні здаються закритими і «непробивними», проте їхні почуття досить глибокі, просто вони нікому не демонструються. У Тельців немає мети прославитися Казановою, вони не вважають досвідченість в любовних справах показником мужності. Тому вони просто не бачать сенсу в зрадах і ніколи не будуть цього робити, якщо у них вже є кохана жінка.

Лев

Чоловіки Леви впевнені в собі і вимагають того ж самого від оточуючих. Якщо така людина відчує, що друга половинка бачить себе у відносинах вище його, прагне досягти більшого успіху, а досягнення Лева ні в що не ставить, чоловік просто розлучиться і знайде собі ту, яка буде його цінувати. Але шукати уваги до своєї персони на стороні точно не будуть: це нижче їхньої гідності. Тому Леви – практично найвірніші знаки Зодіаку.

Діви

Це майже найвірніші чоловіки по знаку Зодіаку, але, на жаль, зовсім не тому, що сильно вас люблять. Такі чоловіки досить гидливі і вимогливі, вони і дружин собі вибирають ретельно. І навіть якщо вони сильно закохані, найменші недоліки партнерки здатні «відвернути» назавжди. Тому і зраджувати Діви не будуть: вони з таким трудом знайшли вас, тому не бачать сенсу знову витрачати час і сили на пошуки когось ще.

Терези

Виходячи з назви цього знаку Зодіаку, стає зрозуміло, що такі чоловіки люблять стабільність і врівноваженість, і вже точно не захочуть ставати причиною розриву відносин. Якщо вони і зрадять, то тільки будучи не в тверезому стані розуму. Більш того, такий чоловік по знаку Зодіаку , як Терези, буде готовий пробачити і жіночій зраді, тільки б не руйнувати шлюб.

Козеріг

Це ще більший любитель і цінитель стабільності, ніж Терези. Чоловіки, народжені під цим знаком Зодіаку, не просто вірні, вони однолюби. Як і Діви, вони знаходять «свою» людину з великими труднощами, тому не стануть ризикувати щасливим і спокійним сімейним життям заради скороминущого потягу.

Риби

Це м’які і добрі чоловіки з тонкою душевною організацією, які ні за що не стануть вас ображати або робити боляче. Вони здатні любити тихо і практично непомітно, але з часом ці почуття міцнішають і зріють. Але Риби дуже активні в сексуальному плані. Це загрожує сварками аж до розриву, якщо з партнеркою у них не збігається темперамент. Якщо у Риб близькості дуже мало, вони не підуть тихо шукати її на стороні, щоб не тероризувати свою другу половинку, а наполягатимуть і страждатимуть від незадоволеності. Чоловік Риби – це один з найвірніших чоловіків зодіаку, проте знак Зодіаку не гарантує щасливого сімейного життя.

Найвірніші дружини за знаком Зодіаку

Будемо чесними: жінки теж далеко не завжди є вірними берегинями сімейного вогнища. Деяким знакам Зодіаку чогось не вистачає в шлюбі, і вони шукають це на стороні, а комусь і зовсім необхідно все життя самостверджуватися за рахунок обожнювання інших чоловіків. Ми ж розглянемо найвірніших партнерів по знаку Зодіаку серед жінок.

Терези

Терези-жінки, як і чоловіки, віддають перевагу стабільності в шлюбі. Вони ніколи і ні за що не будуть зраджувати. Тільки ось проблема в тому, що часто одним заміжжям Терези не обмежуються. Їм простіше перейти з одних відносин в інші, ніж довго і наполегливо працювати над шлюбом. А чоловік для наступного заміжжя завжди знайдеться, адже жінки-Терези володіють особливим магнетизмом і привабливістю.

Козеріг

У рейтингу найбільш вірних знаків Зодіаку жінки-Козероги займуть далеко не верхні місця, тому що вони все-таки здатні на зраду, але до цього їх потрібно «довести». Вони дуже вибагливі, віддадуть перевагу вибрати чоловіка раз і на століття, але ні за що не потерплять зневажливого або байдужого ставлення до себе. Їм в плюс можна поставити те, що якщо зради почалися, розставання з першим партнером в будь-якому випадку піде, тому що Козероги не бачать сенсу втрачати час і відразу приступають до нових пошуків.

Лев

Жінки-Леви, як і чоловіки цього знаку, вважають нижче своєї гідності зраджувати без причини. Але якщо їм чогось бракує в шлюбі, вони підуть це шукати на стороні, щоб підтримувати впевненість в собі. До близькості вони не «опустяться», але пофліртувати або поцілуватися з іншим чоловіком можуть.

Рак

Найвірніші дружини за знаком Зодіаку – це, мабуть, Раки. Вони володіють жорсткими принципами і вважають зраду зрадою власного вибору. Якщо Раки і йдуть на зраду, то тільки в стані абсолютного відчаю, а потім довго картають себе за це.

Водолій

Жінки-Водолії знають собі ціну, люблять загальну увагу. Вони люблять спілкуватися з чоловіками і навіть фліртувати. Але чоловік жінки-Водолія може бути спокійний: його кохана ніколи не зрадить, тому що просто не бачить в цьому сенсу, їй цілком вистачає звичайної чоловічої уваги. А в ліжко жінка-Водолій ляже тільки з коханою людиною.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро буде нова війна - і це вже буде не наша історія": Переможниця "Битви екстрасенсів" вразила передбаченням

вівторок, 16 квітень 2024, 10:28

Переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова передбачила, що партнери України і далі не поспішатимуть надавати Україні допомогу, проте вона вважає, що "скоро буде нова війна", яка не стосуватиметься нашої держави. Про це вона сказала на своєму ютуб-...

Над Києвом сталося "небесне "знамення": Чого чекати найближчим часом

вівторок, 16 квітень 2024, 8:22

У небі над Києвом 14 квітня помітили унікальне явище – сонячне гало. Його наші пращури сприймали як важливе знамення. Сонячне гало — це світле слабко забарвлене коло навколо Сонця. Таке оптичне явище виникає внаслідок заломлення та відбиття світла в кр...