А ви вже готові? Два знаки Зодіаку розбагатіють, а одного чекають неприємності - гороскоп на 21 вересня

У вівторок, 21 вересня, на Овнів чекають зустрічі з цікавими людьми і заряд бадьорості, Тельці й Козероги отримають великі гроші, а Левам у цей день варто проявляти сміливість і зважитися на відчайдушні кроки. Водночас Терезів чекають неприємності і їм доведеться робити складний вибір, передають Патріоти України.

Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка ексклюзивно для AstroOboz склала гороскоп на картах таро для всіх знаків зодіаку на 21 вересня. Кого чекає продуктивне спілкування, а хто своєю працею закладатиме міцний фундамент у майбутнє, читайте далі.

Овен

Передбачається надзвичайно приємний день, ви познайомитися з цікавими і непересічними людьми, отримаєте такий заряд бадьорості та натхнення, що будете переповнені любов'ю та піднесенням

Телець

Сьогодні день отримання грошей – зарплати, премій, винагород різного роду, дивідендів, словом, рахуйте та пакуйте гроші не відходячи від каси. І вам обов'язково захочеться поділитися цією радістю з іншими і влаштувати сабантуй.

Близнюки

Ви зараз перебуваєте в режимі очікування, тож якихось особливих подій не відбувається, триває спокійне життя зі звичними обов'язками та ритуалами, спілкуванням, тихими радощами та легкою ностальгією.

Рак

Ви нині відчуваєте себе покровителями і можете бути досить щедрими – дякувати людям просто за те, що вони є, заохочувати їх до активності та творчості власним прикладом, дарувати щось миле та приємне.

Лев

Сьогодні – день, коли потрібно бути дуже сміливими, йти на відчайдушні кроки і взагалі виявляти посилену активність, не сидіти, а йти назустріч викликам. І саме сьогодні вам посміхається фортуна і ви стаєте переможцем.

Діва

Своєю працею нині ви закладаєте надійний фундамент на майбутнє. Вам краще за все нині просто працювати, а ще робити інвестиції у свою діяльність, тобто вкласти гроші в знання, навички, обладнати своє робоче місце.

Терези

Це буде досить важко – пройти сьогодні всі випробування, що вам траплятимуться. Непросто буде і фізично, і морально, й емоційно, але вам все одно потрібно буде зробити цей вибір і зважитися.

Скорпіон

Настав час подумати і все добре зважити. Ви дещо уповільнюєте звичний біг, намагаєтесь зберегти рівновагу, а заодно проаналізувати ті відомості, які до вас надходять і зробити правильні висновки на майбутнє.

Стрілець

Ви нині відважно змагаєтесь із конкурентами, і хоч на це йдуть всі ваші сили, але воно того варте, бо ви не лише гулі набиваєте, але й досвід здобуваєте, ще й піднімаєтесь на зовсім інші рівні і стаєте сильнішими.

Козеріг

Минуле приносить вам гроші. Можливо, це буде повернення давніх заборгованостей, чи виплата дивідендів, процентів, чи нагорода нарешті знайшла героя. Головне, що вам платять, а не ви віддаєте.

Водолій

Спілкування буде продуктивним. Не сидіть у тиші та самотності, спілкуйтеся з людьми, виходьте на вулицю, влаштовуйте збори та конференції, якщо це неможливо вживу, тоді спілкуйтесь віртуально, але контакт із людьми має бути.

Риби

Ви сьогодні надзвичайно швидкі, енергійні та потужні, роздаєте команди, розсилаєте посмішки і всі навколо настільки заряджаються вашим ентузіазмом, що готові вас підтримувати і виконувати все, що би ви не попросили.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...