Ангел на Майдані і дзвони: Відомий екстрасенс розповів, чому Путін обов'язково програє війну

Відомий астролог та суддя проекту «Битва екстрасенсів» Хаял Алекперов вважає, що кремль вибрав дуже несприятливий час для вторгнення з погляду астрології. Такою думкою він поділився з НМ, передають Патріоти України.

Причина цього, упевнений астролог — у тому, що 2022 несе в собі позитивну енергетику. Число 2 — ангельське. Воно символізує порядок, гармонію та рівновагу. Тому всі найвищі сили стають на захист балансу. Кожен, хто спробує порушити ту саму рівновагу, зіткнеться з поразкою.

Алекперов передбачає, що країна-агресор отримає справедливу відплату за весь біль та втрати, які лягли на плечі України. «Зі свого боку, я щодня молюся, щоб мир на українській землі настав якнайшвидше. І знаєте, нещодавно мені був сон. Я побачив, як я стою на Майдані Незалежності. Яскраво світить сонце, цвітуть троянди і радісно дзвонять дзвони. І раптом у сонячному світлі я побачив Ангела з мечем. Він мені сказав лише одну фразу: «Світло завжди перемагає пітьму, не сумнівайся», — каже експерт.

Провидиця Катерина Сінчук заявила, що укладання миру та підписання всіх документів варто очікувати не раніше, ніж у середині травня. За словами провидиці, жити президентові країни-агресора залишилося недовго.«Я думаю, що це (смерть Путіна — Авт.) буде 22 серпня», — зазначила Катерина.

Про те, що мирне життя повернеться до України у травні, говорить і ведичний астропсихолог Мирослава Барабаш. При цьому, за її словами, повне виведення військ російських загарбників припаде на вересень. «Війну в один день можна почати, але не закінчити. До мирного життя українці переходитимуть у травні, а ось повне виведення військ відбудеться у вересні», — каже вона.

А ось окультний маг Наталія Ясінська вважає, що деякі процеси можуть затягнутися. «Це моє особисте бачення — все ще може затягнутися. Завершальні процеси можуть розпочатися у квітні, але закінчитися у червні-липні», — передбачає Наталя.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 17 травня 2024 року для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:20

Це дев’ятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. 17 травня обіцяє бути активним і продуктивним днем для багатьох знаків зодіаку. Зосередьтеся на своїх цілях і використовуйте надані можливості. . Овен (21.03-19.04...

"Такого ми ще не бачили": Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала подію, після якої закінчиться війна

четвер, 16 травень 2024, 16:39

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова назвала подію після якої закінчиться війна. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі. . Тарологиня зазначила, що перед закінчення війни "якась відома людина зробить українцям вкрай важливий п...