Ангели і демони вашого знаку зодіаку. Такої правди про себе ви ще не читали!

Кожен жіночий знак Зодіаку в чомусь скажено красивий і так же скажено важкий! У чому проявляється ваша краса і божевілля, читайте сьогодні у нашому гороскопі, передають Патріоти України.

Козерожка

(Дама нелегкої поведінки)

Навіть якщо ця дівчина схожа на ангела, не спокушайтеся! Всередині у неї маленький сталевий механізм, який контролює не тільки вестибулярний апарат, а й викидає при нагоді шипи. Пробираючись поволі до тіла, ваш шлях буде усіяний тернами, таку ж колючу огорожу вона вибудує і в родині, де строго за графіком визначено дні чистки квартири, виховання дітей і особливим кружечком обведені рідкісні дні для сеkсу, але і в цьому випадку, вам не варто спокушатися. Ви любите біль?

Відчуження, що витає в повітрі створить гнітючу обстановку режиму громадянської війни, господарем затишного гніздечка вам бути не судилося, безумовно у вас буде своє місце в будинку і вам навіть на нього вкажуть…

Мати дружину Козерожка заслужив далеко не кожен, вона створена для респекту, касти, клану, Олімпу і ще Бог зна яких вершин і якщо ви не зі знатного роду, то не будуйте брудні плани захоплення «Зимового палацу» штурмом, Козерожка залишиться у вашій пам’яті, як фатальна жінка. Якщо у вас таки виявиться «чиста порода», то Козерожка задумається: «Гріх вдаватися до смутку, коли є на світі інші гріхи».

Отже, з гріхом навпіл, влаштовуючи раз в тиждень істерики для очищення совісті, вона потихеньку стане вашою. У постійному пошуку проблем, там де їх немає, Козеріг являє собою зразок несублімованних комплексів: манірність, черствість, прагматизм, гординя – далеко неповний список її переваг. Стабільно тримає друге місце після Скорпіонкм за вдівство. Поєднання стриманості і хтивості роблять її свого роду унікальною: в мозку Козерожки закладений принцип західної жінки – з нею не треба розігрувати любовних прелюдій, гроші правлять світом і її любовні зв’язки будуть прикладом того. Вірність чоловікові – це вірність його доходам. Кубла і публічні будинки – не місця появи благородної Козерожки, вона їх буде утримувати і мати з них доходи.

Ключове слово цієї дами: «Я використовую» і розмова про почуття і любов може бути просто недоречною. Зробити цей знак щасливим неважко, важко самому при цьому залишитися радісним.

Знайдіть в ній точку опори, її є за що поважати: вона, як снігова королева не шукає тепленьких містечок і живе в ізольованому світі бізнесу, світі, де переконання не мають цінності, світі, куди не проникає пустотливий вітер романтизму… Вперед, через терни до зірок!

Близнючка

(Ось і зустрілися дві самотності)

«Возлюби ворога свого» – мабуть це мав на увазі знаменитий астролог Сергій Вронський, коли стверджував, що світ без жінок Близнюків, все одно, що святкове тісто без опари. Любителька французької мови і французів завжди задає питання, на які годі й шукати відповіді, це доставляє їй задоволення, оскільки чоловік відчуває себе винуватим. Різноманітна, її мозок являє собою модель цікавості, дуже балакуча, мовчання лякає її, їй нема про що мовчати, відчуває необхідність заповнити вакуум, навіть якщо нічого сказати. Вона любить роздаровувати скарби свого інтелекту. Сузір’я Близнюків відповідає за руки і язик, тому словесний понос, який переходить в сарказм в інтимних стосунках, робить цю дівчину непередбачуваною. Що ж вона відмочить в наступний раз?1 Улюблена поза – поза переваги! Вуаля!

Коли їй вже за 30 (до того вона, як Моніка Левінські з інтересом обстежує всю красу жанру), сеkс здається їй смішним і несерйозним заняттям, духовна близькість і гроші важливішs, але якщо хлопчина чимось зацікавив її уяву, так чому ж ні? Назвати Мерилін Монро ангелом сеkсу було воістину безпідставно, адже роздягнутися догола може будь-яка Близнючка. Ексгібіціонізм не в її дусі, але чому ж не спробувати!

Вона завжди «одягається» для того, щоб піти на концерт, в магазин, полити квіти, відкрити двері або дістати пошту. Все в її житті спочатку гіпертрофовано, потім перебільшено і згодом нігіліровано, хоча втрата одного викликає у неї спортивний інтерес його повернути. Пошук зниклої помади може закінчиться шекспірівською трагедією, але чергове розлучення з чоловіком анітрохи не зачепить її почуттів.

Певна прохолода іноді приймається за високу любов, але як казав Лермонтов: «У Печоріні було двоє людей: один сидів, інший стояв», так що щиросердне зізнання в любові не означає, що це було сказано тієї ж самою дівчиною. Закохавшись, її завжди несе кудись далі і повз, теж саме в дружбі, в результаті її найкращим другом виявляється діамант, що в принципі теж непогано.

Близнечиха, як салют: спочатку до фіга, а потім ні фіга! Якщо вона говорить, що у неї побачення, то це зовсім не означає що воно любовного характеру, проте її запросто можна назвати хронічною кокеткою.

Її вічно здивований вираз обличчя і брови будиночком як би говорять: «А куди це всі провалилися? Тільки вчора зустрічали Новий рік, а сьогодні я в гордій самоті знаходжу свою нижню білизну на ялинці…»

Золота Тельчиха

(Вже північ наближається, а Германа все немає…)

Більшість з них природжені Клеопатри і Катерини Другі, що маскуються під домогосподарок. А та в правду, Телець – це шия на астрологічному тілі, з цього приводу пригадується фраза: «чоловік – голова, а дружина – шия, куди поверне, туди і голова подивиться. Буває, що трапляється міозит (в медичній термінології – це коли шию не можна повернути) тут вже пахне простою упертістю: ні і все… гальмо, фіксований знак все- таки… ось в такому стані чоловікові доводиться відкривати в спокійній жінці-Телецю її друге дно і обережно вживати заходів такі, як покупка теплої шуби або дорогих французьких парфумів. Сказати, що вонаворог народу – значить недооцінити її людські якості: і нагодує і обігріє, особливо, якщо мужик з графів Орлових, або з голосом Карузо – тут вже просто танути буде, а чи багато на Русі стали графами Тепловими і Зубовими після спілкування з Тельчихою?

Нав’язливі думки про сеkс м’яко перейдуть в реалії і станете жити поживати, та добра наживати… скоро казка мовиться, та не скоро діло робиться… практика показує, що незадоволених життям жінок-Тельців багато і після перших поривів любові розбирання закінчуються на кухні биттям посуду і розмазування партнера по стінці. Тут вже вона у всій своїй клеопатрівській красі й непримиренності, як революція 17-го року. Використання чоловіка в якості щоденної зубної щітки, як в сеkсі так і в натурі при повній незворушності і спокої, діють чоловікам на нерви. Ну немає в Тельцыв романтичнсті і все тут, тверді і непохитні, як Берлінська стіна, вони викликають у мужиків підле бажання розвалити цю стіну дощенту, проте якщо їм не під силу така брила, то краще не тужитися.

Водолій

(Щоденна авантюра – сестра таланту) – не все те золото, що блищить

«А ось, якщо приліпити ніс Івана Івановича до лиця Івана Нікіфорича?» або схрестити жінку з рибою?, ймовірно такі думки привели людство до генної інженерії, що і говорити, Водолій – геніальна!

Гуманістка, борець за громадянські права, свободу і незалежність, стоячи на коробках з-під туалетного мила, може істерично кричати про права феміністок і лесбіянок, хоча, в глибині душі, з мужиками їй комфортніше, перепробувавши всі пози Камасутри хоч раз, просто для інтересу! Насолоджується опором і бунтом. Людина крайнощів: або зовсім нічого, або занадто.

Дуже виразна: стиль одягу – непередбачуваний (наприклад, не носить спідньої білизни), в ліжку – непередбачувана, проте астрологам все таки вдалося її «вирахувати»: це людина знань, тому все нове її збуджує: нові коханці, нові тенденції в моді, нова релігія, але якщо партнер досить різноманітний (зустрічаються серед чоловіків і пурпурні єдинороги), то вона може і зачепитися за шлюб, і навіть, чисто філософськи, затриматися в ньому. Справа в тому, що Водолій в сім’ї справляє враження сторонньої… і не дивлячись на духовну відданість, саме Водолій-рекордсменка з розлучень.

Дуже оригінальна, серед оголошень її перу належать такі перли: «Вийду замуж – інтим не пропонувати»

або «Товариська, симпатична дівчина продасть вагон цементу», загалом, почуття їх гумору не позичати.

Завжди готова прийти на допомогу і якщо вам зовсім хреново, навіть переспить з вами, не запитавши, хто ви і звідки. Хтось може сказати, що вона марнотратна й істерична – не вірте, вона -, любить спокушати і давати відсіч, оскільки їй скрізь ввижаються збоченці. Одна з кращих порадниць, оскільки, не побоюся повторитися – геніальна!

Років у 40, коли правляча планета Уран стає в опозицію, її поведінку опозиційно, тобто кажучи мовою бульвару, настає сексуальна революція і ось тут то може статися всяке… фашистські путчі спільно з теорією про склянку води відпочивають! Вона – уособлення майбутньої жінки і дивлячись на неї ви наочно можете побачити себе в своєму майбутньому, ну як вам там, затишно?

Ракиня

(Скромність прикрашає людину і срібло аж ніяк не гірше золота)

Говорячи чесно, скромність – всього лише імідж і народ бувалий відразу це зрозуміє. Насправді жінка-Рак уособлює бобра і його хатку, входу в яку не знає ніхто. Вона буквально випромінює містичний еротизм або еротичну містику, що в принципі все одно. Не кажучи ні слова, затягуючи страждальця до себе в хатку, вона пошепки вимовляє: «Ти обраний», в такому туманному стані напівнепритомності чоловік віддає себе на поталу, тому як бобриха задовольняє виключно себе нітрохи не цікавлячись підопічним. Її материнський інстинкт підказує: хлопчик втратив дар мови, йому тепло і затишно в обіймах мами. Поза ззаду, як висловився один з американських психологів одна з улюблених, тому що скромність Ракині не дозволяє їй показувати своє обличчя під час оргазму. Хоча цк вельми сумнівний аргумент, адже до оргазму її ще треба довести, що вдається далеко не кожному.

Незважаючи на домашність, може бути розсіяною і мрійливою: лежачи на дивані в мереживах і кучериках мріє про принца, який перетворюється щоночі в ненаситне чудовисько.. схильна до впливу фаз Місяця, в повний місяць краще не підходити близько. Вся квартира в воскових краплях від романтичних свічок, статуях Будди і єгипетських саркофагах. Схід – справа тонка, стверджує вона вбираючись в одаліску.

Розумна зараза, написати для неї несамовитий роман з назвою «А вранці вони прокинулися» нічого не варто, але потрапити в реальні мережі любові Ракиня боїться, як боїться будь-якої критики, відмови і обману. Якщо ви не хочете бути її заклятим ворогом – залиште зауваження на адресу тещі при собі і взагалі забудьте про гумор, будьте хитріше і ніжніше, ще ніжніше, ще ніжніше… Ніжніше, я сказала!

Як правило, вона – та сама блондинка, про яку складаються анекдоти: дві блондинки міркують про психосоматичні проблеми, підходять хлопці, реакція однієї з них: «Ой, хлопці йдуть, давай про ганчірки!»

Відмінно вміє грати на слабкостях партнера, косить під дівчинку. Плач необхідний їй, як повітря, проте вона ніколи не займається ним на самоті, якщо знає, що чоловік її не почує. Її подружнє життя існує виключно заради зручності. Ракиню обожнює чоловік, обожнюють коханці, тому що вона володіє парапсихологічними здібностями: завжди знає, чого хоче чоловік, але також чітко знає, чого не хоче вона. Живучи з такою амбівалентністю справляє враження не від світу цього, але це всього лише враження…

Терезиха

(Позолочена статуя свободи імені Венери Мілоської)

М’яка, з ямочками, розкиданими по всьому тілу разом з родимками в найнесподіваніших місцях, Терезиха здавна була фавориткою королів і не тільки королів, а й богеми. Полотна Ботічеллі, Тиціана і Рубенса красномовно говорять самі за себе: портрет Венери Мілоської… хитра посмішка безбрової Мони Лізи – ця вже точно народилася під сузір’ям Терези, тому що хитрість властива Венері (Каяття Магдалини виключаємо – вона відноситься до Риб)

«Мистецтво має належати народу», сказав якось раз один вульгарний чоловічок і повелося…, то Венері кінцівки обламували, то руками лапали, але ж красою треба милуватися на відстані… краса – це страшна сила! Століттями народ користуючись правом сильного хоче володіти, ну, “хотеть не вредно”…

Логіка і закон переважає в свідомості цієї красуні, а ось зі пристрасністю не склалося. Вона буде слідувати переконання традицій, що заміж треба виходити незайманою, а там вже трин -трава. Рожеві мрії поступово переходять в сірі будні і подружній обов’язок, як тупа банальність, починає діяти їй на нерви. Вона ненавидить вульгарні декорації, а який же мужик буде роками вдавати з себе мецената і Апполона Бельведерського? Да уж, Шреками не народжуються, Шреками стають…

Їй естетки подавай, тістечка прямо в ліжко, при цьому вона буде впадати в філософський стан душі: «Я думаю, що люблю тебе, відкриваю очі – ні, не тебе…» Таким чином відволікаючись від статевого акту, як від кошмару, який завжди з тобою, вона допомагає своїй тонкій натурі жити в світі мрій, змінюючи партнерів, як рукавички, переходячи від одного до іншого – головне, любити і бути коханою. Нескінченна мильна опера «Лебедине озеро» з вмираючим лебедем і Ганною Павловою на додачу.

Кожен раз, коли фаза закоханості добігає кінця і амеркианський хепіенд розраховує на здоровий, милий оку сексуальний епізод, Терезиха обламується і починає динамити. Компромісом тут і не пахне, зате алібі хоч відбавляй. Виявляється, їй не вистачає романтичності, прикро, і цим обділили красуню, зате страшенно мила! Вона глибокодумно може помітити: «люблю взаємовигідні подарунки, наприклад я йому-носовички, а він мені – норкове манто», ну як тут можна спростувати логіку?!

Ця дівчина, як статуя свободи, незважаючи на м’якість іноді може твердо стояти за справедливість, рівність і свободу – теж непогано, головне, щоб талія була завищена і накладні кишені сильно не виділялися.

Скорпіонка

(Я зустрів вас і все…)

Скорпіонка, мабуть єдиний осінній знак, який в сеkсі не дає осічки. Як людина відповідальна, вона має своє уявлення про роботу статевих органів і впевнена що все, що не робиться, все на краще і на благо здоров’я. В колективі і на вулиці Скорпіонку видає пронизливий, немиготливий погляд, а також суворість в одязі, улюблений колір – чорний, улюблене комаха – Чорна вдова. Їй по праву належить чорний пояс Камасутри.

Вона небагатослівна, мова її розмірена і не передбачає заперечень (чимось нагадує мову вимовлену над могилами тільки що покійних). Помітивши мужчинку, вдаючи, що їй все одно, низьким голосом запитає: «Ти, чиїх холоп будеш?» як би даючи зрозуміти, що вона все таки цікавиться вашим сімейним станом… насправді ваша доля вже вирішена, просто тактика у неї така… мадам Боварі і леді Макбет в одній особі. Демагоги, а також їхні друзі імпотенти називають Скорпіонку розпусною, ну що ж, їм видніше, хоча їй все одно, що про неї думають, бо володіючи гіпнозом, знає найпотаємніші думки кожного.

Практично завжди любить мати справу з розумними чоловіками, оскільки кар’єризму в ній більш ніж достатньо і вона народжена для того, щоб керувати. Якщо розумний мужик відмовляється з якихось причин брати участь у влаштуванні її кар’єри, покарання не забариться: доступ до тіла буде припинений. Взагалі, бажання прибити когось у Скорпіона прокидається часто, вона успішно сублімує його в творчу енергію і спрямовує в роботу або інтим.

У Скорпіонки забійна, розлючена сила любові, вона хороша до неподобства, а також під час неподобства і після неподобства. Любителька гострих відчуттів, над її ліжком можна написати: «Не вилазь – уб’є!» Незважаючи на колосальну міць у неї є «ахіллесова п’ята» – вона садомазохістка, зазвичай Скорпіонка грає домінуючу роль, але іноді їй хочеться стати рабинею і просити у вас пощади, політика батога і пряника, як в прямому так і в переносному сенсі роблять її кішечкою зі захованими кігтиками. Правда ж заманливо показувати гостям ручну Скорпіоншу?

Стрільчиха

(Бійся данайців, що дари приносять)

Мрія романтика і збоченця! Багато хто розглядає сеkс (брати наші менші – мавпи теж), як розвагу. Знайомлячись з життєрадісною Стрельчихою, чоловік давиться слиною бажання, починає думати, що знайшов свій ідеал. У якомусь сенсі – так!

Сеkс для неї – спосіб відчути повноту буття, вона витягує з нього максимальну насолоду «Нарешті- то!», радіє ваша душа. Повна ентузіазму і фантазій, вона заспіває вам оду тут же в ліжку або на задньому сидінні машини і переконає, що саме про вас все життя мріяла. Постамент буде споруджено негайно і вона особисто поставить вас туди… О, захоплення! Ця жінка, як шампанське, б’є не в ніс, а в саме тім’ячко, відчуваючи легке запаморочення не забувайте, що ви ще на постаменті…

Астрологи теж відчувають ажіотаж з приводу Стрільців, справа в тому, що цей знак якимось незбагненним чином пов’язаний з духовністю, яке на астрологічному тілі людини знаходиться трохи нижче попереку, пов’язуючи цю частину тіла з духовністю астрологи бачать прямий зв’язок: чим більше, тим вища духовність, такі парадокси астрології…

Але повернемося до реалій: Стрельчиха аеродинамічна і почуття вивітрюються разом з шампанським досить швидко. «Ах, навіщо ця ніч так була коротка, не боліли б груди, не стогнала б душа.» Романтична і пристрасна, вона чесна в своїх вчинках, розчарувавшись в вас, вона постарається скинути вас з п’єдесталу, попередньо розповівши об’єктивні причини вашого падіння в її очах. Жорстоко… але корисно для вас самих же.

Вона невгамовна, а навколо так багато цікавого: її джерело радості – люди і чим їх більше, тим краще. Можливо, хтось не любить натовпу, але Стрільчиху це зовсім не бентежить, навіть одружившись на ній зопалу або з переляку ви повинні знати, що ваш будинок буде прохідним двором для філософів, музикантів, вчених, дворових собак і бомжів, які проголошують істину, а сама світська дама буде в цей час на якій-небудь закордонній конференції, її авторитет невпинно зростає, так що їй буде в принципі не до вас. До ваших зрад вона поставиться спокійно, та й до своїх теж, їй важливіше інтелектуальне спілкування, ніж позашлюбні зв’язки, її кредо – чоловік не повинен заважати! Так що, товариш, зійдіть з постаменту, зійдіть, вам кажуть!

Вогняна жінка-Овен

(Я пам’ятник спорудив собі…)

Знак Овна відповідає за власне «Я», на людському тілі за голову, «одна голова – добре, а з тілом, краще»… Іноді створюється враження, що Овенша – голова без тіла, а іноді навпаки: такий собі «вершник без голови» (це в тих випадках, коли «зносить дах»), тоді вона являє собою цікаве видовище: ті, хто був одружений на жінках-Овнах знають, як дивно працюють руки, ноги і інші частини тіла в моменти найвищого підйому.

Вони войовниці, в давнину це ті самі істероїдні Амазонки, вбивали бідних чоловіків після групового згвалтування. Історія малює криваві картини, але прогресивна частина людства (такими себе вважають чоловіки) все таки вижила, а кровожерливі Амазонки розсіялися по білому світу і ведуть тепер війну самостійно.

Безцеремонність і нелінійна прямолінійність – особа Овна (не подумайте, що вона страшна, як двері) іноді їх особи дуже характерні, як і принциповість. Вона з принципу не дивитиметься футбол, але з принципу переспить з чоловіком, щоб довести, що вона вільна, сучасна жінка. Принципів у неї повна голова… до речі поцікавтеся на дозвіллі. У спокійному стані це голова професора Доуеля, без якого не може обійтися жодна конференція або парламентський з’їзд, але найбільше Овнів в шоу бізнесі, де вони прагнуть показати не тільки свою чудову голову в капелюшку (Алла Борисівна), але і в інших частинах божественного тіла.

Сказати, що жінка-Овен сексуальна – значить зовсім нічого не сказати, на неї заворожуюче діють всі пам’ятки чоловічого тіла, ентузіазм – відмінна риса Овнів в інтимі, так що чоловікові навіть і напружуватися сильно не треба, але це тільки на перших порах… відчувши згодом, що ви динаміте її, вона встане в «позу».

«Якщо мене люблять – значить це любов, якщо не мене – нелюбов» – аксіома Овна.

У любовному пориві вона може закричати: «Коня! Півцарства за коня!» і якщо ви не кінь, то можна тільки поспівчувати, вона вас кине і буде довгі роки жити в гордій очікуванні арабського скакуна, а взагалі це дами з королівського двору, замашки ще ті… провівши бурхливу ніч в кулуарах Лувру, вона і оком не моргнувши не зізнається вам на ранок, що це була вона – маркіза янголів і Міледі в одній особі. Вночі ця жінка тримірна… та й в денний час може трапитися всяке: йдучи на контакт з нею вас очікують вулканічно-сексуальні вибухи з загасанням і забування, хто ви такий (у них дівоча пам’ять), допити з пристрастю, блискучі розтрати і легковажні зради, як різновид капризу.. Овен – це дама з камеліями, яку ви ніколи не забудете…

Золота Рибка

(Найчистішої принади найчистіший образок)

Життя жінок-Риб схоже на одну велику синусоїду: емоційні сплески в повний місяць і стадія коми в молодик. Бездиханна Камбала, що лежить на березі в молодик – видовище жалюгідне, і чоловік, побачивши її такою, стверджуючи скаже: всі жінки Риби холодні, слизькі і амебні. Бррр… Було б великою помилкою вірити чоловікам на слово, практика підтверджує, що це найулюбленіший знак, адже крім пива з воблою Бог створив ще і риболовлю… найпопулярніший вид медитації, тому що Нірвана (стан ейфорії) приходить з кожною спійманою рибою. Казки про золоту Рибку іноді збуваються, особливо коли Рибка багата, вона буде виконувати всі ваші примхи, якщо її періодично “підсмажувати” (зустрічаються серед них мазохістки), тоді замість трьох можна домогтися виконання 5 бажань.

Любов Риб – це опіум для народу, важко розібратися що ж все таки вона – Риба в вас знайшла, але її жертовність просто нелогічна … вона вірна своїм принципам, які тримає в страшному секреті.

Дихаючи духами і туманами Риба періодично авантюрно випливає з рідної затоки, щоб провести вечір з сумнівними представниками сильної статі. Відчуваючи дефіцит спілкування, вона, як Шехерезада буде розтікатися мислями по древу і вірити в казки, які сама ж і наплела.

Метр астрології, Павло Глоба, як то обізвав Рибу чесною давалкою (це він продовжує злісно мстити своїй колишній дружині Тамарі!) Насправді, поняття честь і безчестя зливаються в космічній душі Риби, як океан з Гольфстрімом, не заважаючи при цьому один одному. Поняття давати і ьути милосердною взагалі відносяться до категорії духовності, так що Риба – це сама святість. Вона, як біблійна Магдалина спочатку сама покається, а потім покається за вас.

Якось одна Риба запевняла, що сеkс зробили брудним – люди, логічно, ну а хто ж ще? Риба виправдовує всіх і вся і якщо ви в черговий раз її обдурите, вона пробачить вас і забуде, так як їй властиво все забувати.

Не думайте, однак, що Риба – безвольна істота, зовсім на, скоріше вона непотоплюваний крейсер «Аврора», який не тоне ні за яких обставин, тому вам залишається одне – любити Рибу не тільки по Рибним днях…

Фантазія гурмана буде вражена, кожен день вона постає в різному вигляді і під різними соусами – це і оселедець під норковою шубою і ненав’язливі Бички в томаті і оголена тріскова печінка, ну а у вихідні вона побалує вас на дозвіллі досвідченою ікрою. Шикарне життя, що скажеш!

Левиця

(Свято, яке завжди з тобою)

Коли жінка-Лев називає свій знак, то все відразу стає зрозумілим, та його і називати не треба, по котячому погляду і червоним нігтям видно з ким маєш справу.

Тіари ніяк не сумісні з ганчірками та швабрами, але якщо ви надягнете червоні тюлеві труси – це не тільки розсмішить Левицю, але і дасть можливість стати її прихильником, дотепність відсутня в її необмеженій обмеженості, а тому мати в свиті пару-трійку мужиків – блазнів навіть привабливо. Це її прикрашає. Взагалі, якщо у вас непримітна зовнішність, то шансів стати її чоловіком трохи, а якщо і з грошима напряг, то справи зовсім кепські. Ця дама любить гуляти з розмахом, а планів і порядку не любить геть.

Її постійний наркотик – компліменти (дуже сильна залежність), підживлюючи лестощами вона проводить своє життя в угарі від самої себе і при спробі протверезити її, ставить риторичне запитання: «Чому я повинна принижувати саму себе? Я ж людина з якою мені жити до кінця життя»…. Офігіває від власного офігізму.

Левиця народжена, щоб казку зробити бувальщиною, так що починати треба з дорогих подарунків. Найсильніший запах парфумів в театрі належить саме їй. До речі про театр, це її будинок, життя-гра, а головне – щоб оплесків було побільше. Також і на сцені життя, вона буде фліртувати з кожним зустрічним виключно заради обожнювання і захоплення. На це спрямовано вся її чуть. Зовнішня сексуальність не має нічого спільного з внутрішнім світом, бо там, як царствена мумія покрита століттями і цвіллю, лежить її душа і проклятий буде той, хто потривожить її спокій.

Ні, треба віддати належне – вона великодушна і навіть може подарувати вам що-небудь з панського плеча, якщо раптом її угораздило вийти заміж, цей вчинок буде розглядатися, як великодушний теж, хоча втім, ні до чого не зобов’язує.

За нею ведеться чутка, що вона велелюбна… Здогадайтеся з трьох разів, в якій позі вона буде займатися сеkсом з чоловіком? Правильно, сидячи на ньому зверху, щоб корона не впала.

В любові вона проявляє свій тотем на всю котушку: награвшись, як кішка зі своїм коханим, вона втрачає до нього інтерес і напів жива мишка залишається там, де лежала. Канібалізмом вона не страждає, а ось від нудьги біжить, як від чуми. У перервах між полюванням і любов’ю Левиця бездіяльно відпочиває, в основному на кушетках або офісних диванах. Якщо ви запитаєте про її хобі, вона вам відповість: «Обожнюю ставних чоловіків, пиріг з яблуками і ім’я Роланд».

Діва

(Мистецтво бути людиною або платинові чіпи)

Жахливо фотогенічна і в основному мініатюрна (до старості, буває, розпливається), Діва являє собою певну небезпеку. Назвати її розумною – значить недооцінити її, вона по-звірячому розумна: в її мозок хтось помилково вмонтував чіп, який моментально все прораховує.

Діва – модернізована суміш кіборга, Робокопа, газонокосильщика, бібліотеки ім. Леніна і Попелюшки, вона чітко знає: коли і на який бал вона повинна встигнути. Діва – це не проста механіка – це електроніка майбутнього, тому що крім моментального калькулювання, вона ще має колосальний нюх, так що не стій у всьому цьому, відійди і запах піде разом з тобою! Цю панянку можна назвати жертвою незначних деталей.

Її аналітичні здібності розглядають чоловіка, як сторонній предмет, в разі шлюбу з ним він так і залишиться стороннім предметом на її території. Але до того, як вийти заміж відбір претендента ведеться в порядку живої черги і по пунктах: кількість грошей в банку, розмір квартири, марка машини, вага, колір, мозок (хоча це не найважливіший пунктик), можна просто освіту, довідка про стан здоров’я, але не будемо про сумне. У неї на все є інструкції, навіть на використання презерватива. Коли вас, нарешті, допускають до тіла, то у відповідь на поцілунок вона може помітити, що ви цілуєтеся не тільки губами, а й трошки зубами, і взагалі, скаже вона: “люди, теж звірі, проте ми єдині, хто може займатися сеkсом тет-а-тет, спокійно роздягнеться і спокійно виконає подружній обов’язок. А який же ще? Подружній обов’язок – виповнюється вперше! Розпусти вона не потерпить, але для побудови міцної сім’ї сеkсом займатися треба, вона про це читала в японських журналах. Сеkс – це те, чим Діву контролювати неможливо, тому що наслідки цього сеkсу настільки гнітючі, що вона розглядає його як необхідність дану у відчуттях, як існування білкових молекул, але не як теорію торсіонних полів, за якою стоїть майбутнє.

Проте, в щоденному житті вона проста і виконавча, за що її люблять брати наші менші – Скорпіони, тільки їм підвладна ця сіра комп’ютерна мишка, вони можуть здорово доповнювати один одного/В інших же поєднаннях – глючить…

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....