Астролог назвала дати, коли в Україні може знову пролитися кров

Астролог Валентина Віттрок спрогнозувала, коли Росія може здійснити нові масовані атаки дронами і ракетами, передають Патріоти України.

У коментарі ЗМІ вона назвала найнебезпечніші дати і періоди останніх двох місяців зими. За її словами, у ці дні по всьому світу можуть відбуватися катастрофи: "До 8 січня людям буде дуже важко. Після - Сонце увійде в 1 будинок, і ситуація буде поліпшуватися... Критичні дні взимку - 21 січня, 5 лютого, 20 лютого. 18-24 січня Сонце в сполученні з Плутоном - у транзиті. Це критичний період. Можуть бути масові катастрофи по всьому світу".

За прогнозом Віттрок, саме у цей період, з 18 до 24 січня, можуть бути нові "прильоти" і жертви в Україні, проте, ще більше ситуація загостриться на початку лютого: "Але це така чергова ситуація, її контролюватимуть. А ось з 5 лютого ситуація погіршиться. У цей період можуть бути масовані атаки".

Також астролог прогнозує, що в кінці січня Росія буде знову намагатися примусити Україну до переговорів, але марно.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 4 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 4 травень 2024, 5:20

Вихідні стануть чудовим часом для відпочинку після важкого робочого тижня. Це також чудовий час, щоб провести час із сім'єю або друзями. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні стануть часом для Овнів, щоб зосередитися на особистому зростанні. Знайдіть спосіб з...

Зваляться випробування! Травень стане справжнім випробуванням на міцність для цих знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:56

Комусь доведеться приймати важкі рішення, хтось пересваряться з близькими, а когось з головою накриє лавина невдач. Втім, переживши цей складний період, вони стануть лише сильнішими, передають Патріоти України. Овен. Гороскоп на травень 2024 обіцяє пре...