Астролог назвала дати, коли війська РФ почнуть тікати з України, і відповіла, що буде з Кримом та Донбасом

Війна в Україні може закінчитись так само раптово, як і почалася. Переломним буде період у квітні, коли Україна увійде у знак Тельця, який є знаком нашої країни. Про це на своїй сторінці у Instagram повідомила астролог Олена, передають Патріоти України.

За її словами, відступ російських військ з України розпочнеться наприкінці місяця – окупанти зазнають великих втрат і більше не зможуть вести війну. Водночас Україна отримає велику підтримку та допомогу від різних країн світу.

"Знак України – це Телець, а знаходимося під покровителем Венери. Ворог буде розбитий і відступатиме саме 22-23 квітня, коли Україна увійде в знак Тельця", - – зазначила астролог.

За її словами, Україна зможе повернути окуповані Крим та Донбас, але за них будуть йти запеклі бої та можливі великі втрати з українського боку. Це буде дуже складний період для країни, але вдасться повністю відновити територіальну цілісність.

"Донецьк, Луганськ та Крим повернуться в Україну. Це буде великою ціною, великих втрат та переговорів", – підсумувала експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найбільш містичний день року? Що несе людству дзеркальна дата 24.04.2024. Час загадувати бажання

середа, 24 квітень 2024, 5:40

Для нумерологів дзеркальні дати, особливо такі, як 24 квітня 2024 року, мають магічне значення, особливо коли вони збігаються з повним Місяцем як наразі. Вони можуть розглядати такі дати як часи підвищеної енергії або потенційно сприятливі моменти для ...

Гороскоп на 24 квітня для всіх знаків зодіаку

середа, 24 квітень 2024, 5:20

24 квітня 2024 - це 16 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Ваша енергія буде на високому рівні, і ви будете відчувати себе дуже енергійними та мотивованими. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайн...