Астролог назвала головних невдах жовтня серед знаків Зодіаку - бережіть гроші і здоров'я!

Гороскоп на жовтень 2021 розповість про знаки Зодіаку, які в середині осені зіткнуться з низкою труднощів, негараздів і проблем. Когось підведе здоров'я, комусь не пощастить з фінансами, а комусь потрібно побоюватися травм і ДТП, передають Патріоти України.

Астропрогнозом на жовтень з Lite поділилася відомий астролог Аріна Артуровна. Експерт рекомендує читати гороскоп за своїм Асцедентом (висхідним знаком).

Овен

Овна в жовтні чекають проблеми зі здоров'ям. Астролог рекомендує зробити на це упор, адже настає складний період, коли необхідно бути гранично уважним до свого організму. Сильно ризикують захворіти любителі уїк-ендів і прогулянок на свіжому повітрі, також рибалки і велосипедисти.

Терези

Терези можуть відчути нестачу фінансових ресурсів. Причиною цього може стати затримка надходження на рахунки або непередбачена відмова в оплаті за вашу роботу. Не варто ігнорувати і можливість дрібних крадіжок. Астролог радить використовувати фінанси максимально дбайливо і розумно, з урахуванням обставин, що склалися і не витрачати на різні дрібнички.

Скорпіон

Скорпіону варто очікувати прихованих ризиків у фінансовому плані. Істотної шкоди матеріальному добробуту можуть завдати фактори, які повністю не залежать від вас - банкрутство банку, пандемія, аварії, вихід з ладу мережі інтернет та інше. Астролог не рекомендує давати гроші в борг до 20 жовтня - навіть найближчим друзям.

Риб

Знак Зодіаку Риби підстерігає небезпека в плані травмонебезпечних ситуацій або виникнення ДТП в перші дві декади жовтня. Також передбачаються невеликі проблеми зі здоров'ям, яких при правильному підході до свого організму можна уникнути.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...