Астролог передрік кардинальні зміни в лютому-2022 трьом знакам Зодіаку

Для трьох знаків зодіаку лютий 2022 року стане місяцем кардинальних змін і важливих подій у житті. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс. За прогнозом астролога, на два знаки зодіаку чекає світла смуга життя, і всі зміни будуть на краще. Йдеться про Водолія і Діву, зазначають Патріоти України.

"Водолій у лютому буде приречений на успіх. На нього чекають важливі і однозначно позитивні зміни в кар'єрі та фінансовому становищі. Плюс у Водолія з'являться нові можливості перспективного партнерства", – зазначив Влад Росс.

Водночас на Діву, за словами астролога, в лютому чекає зміна роду діяльності та важливі трансформації у роботі, і все це буде на благо представників знака. Також у лютому-2022 до кардинальних змін повинен бути готовий Козеріг, впевнений астролог. Однак, на відміну від Водолія і Діви, на Козерога чекають не надто приємні події.

"На Козерога в останній місяць зими чекають удари долі. Такий стан справ буде обумовлений тим, що Марс у лютому буде рухатися по Козерогу, що часто провокує конфронтацію і жорсткість. Через це представникам знака часто здаватиметься, що в будь-яких їхніх справах коса находить на камінь. Марс обумовить якийсь жорсткий перелом: Козеріг може втратити становище, посаду або вплив, одним словом, буде скинутий, а також він неминуче зіткнеться з силою, що переважає над ним", – застеріг Влад Росс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...