Астролог радить сьогодні покладатися на жіночу інтуїцію: Гороскоп на 29 березня

29 березня дослухайтеся до свого внутрішнього голосу та довіряйте інтуїції своїх подруг, дружин, матерів і сестер, рекомендує астрологиня Олена Максимова.

"Цей день сприятиме жінкам, - говорить астрологиня. – Більшість жіночих рішень будуть цікавими й корисними. Чоловіки частіше помилятимуться через неуважність і брак терпіння. Не робіть того, до чого не лежить душа. Планувати надто щільний графік роботи не слід. Цього дня бажано більше часу виділити на хобі, спорт, мистецтво. Представників творчих професій відвідає натхнення. Грошенят і цікавих пропозицій цей день підкине Близнюкам, Скорпіонам і Козерогам. У Терезів і Тельців настає вдалий час для походу по крамницях. Куплені одяг і взуття носитимуться довго. Водоліям можна подумати про оновлення косметики та провести косметичні процедури. Час завітати до перукарні. Експерименти із зовнішністю будуть вдалими".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не варто користуватися банкоматами. Чим менше готівки у кишенях, тим менше шансів спустити усі кошти на речі, без яких зараз можна обійтися. Протистоятимете спокусі купити побільше нових книг. Дещо з того, що кортить почитати, краще взяти в бібліотеці.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Кохані поводитимуться самовпевнено. Досягнути злагоди в домі буде непросто, як і помирити їх з батьками. Не бажано брати шлюб. Після весілля відкриєте масу негативних якостей у характері партнерів. Дотримуйтеся посту. Пийте березовий сік.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не бажано бути занадто відвертими з людьми. Можуть з'явитися таємні вороги. Виявляйте мудрість, зумійте змовчати. Не відкладайте освідчення у кохані. Найкраще це зробити увечері.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не слід очікувати подарунків від долі. Будь-яке досягнення даватиметься важко. Поразки викликатимуть розчарування. Гроші йтимуть на погашення заборгованостей. Кредитори можуть вимагати негайних виплат.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Милі вимагатимуть надто багато уваги до себе. Ви втомитеся доводити свої почуття. Не варто приймати доленосних рішень. Результатом будете незадоволені. Не надокучайте оточуючим своїм бурчанням. Все неодмінно зміниться на краще. Наберіться терпіння.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Будете у розпачі. Емоційний стан – близький до істерики. Розвантажте цей день, аби побути наодинці зі своїми думками. Спочатку розберіться у собі, а тоді намагайтеся з'ясувати, хто і у чому винен. Не варто складати щільний графік зайнятості. Після обіду мало що вдаватиметься.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Непродуктивним буде кінець дня. Носіть з собою ліки від головного болю. Спостерігається висока метеозалежність. Проведіть профілактику захворювань зубів і ясен. Частіше чистіть зуби. Запишіться до стоматолога.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вирішити проблеми вдома та на роботі здатні тільки ви. Не чекайте кращих часів. Ускладниться фінансова ситуація. Важко буде утриматися від спокуси витратити на себе велику суму грошей.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Захочете переписати власне життя. Марно намагаєтеся про щось забути. Зустріньтеся зі своїми спогадами, поставте усі крапки над "і" і перестаньте звинувачувати в усьому себе.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Зустрічатимуться підлі і егоїстичні партнери. Марно розраховуєте зав'язати стосунки з ними. Ці люди не варто вашої уваги. Подякуйте долі, якщо це буде перше та останнє побачення з ними.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Дійти згоди з кимось цього дня складно. Марно сподіваєтеся на високі результати. Усі бонуси перепадатимуть конкурентам. Важко буде добитися підвищення по посаді. Працювати заважатимуть випадкові люди та обставини. Вразливою буде ендокринна система. Турбуватиме задишка. У жінок може затримуватися місячний цикл.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Рухайтеся поволі і помітите, чого саме вам бракує, аби досягти високих результатів. Не бажано намагатися радикально змінити ситуацію в особистому житті. Досягнете лише відчуження у стосунках. У другій половині тижня протипоказані масажі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...