Астролог розповідає, хто почуватимуться сьогодні справжніми щасливчиками: Гороскоп на 30 березня

30 березня підвищується плодючість організму. Можна подбати про поповнення в родині, запевняє астрологиня Олена Максимова.

"Четвер – день здорового способу життя, - говорить астрологиня. – Не приділяйте надто багато уваги робочим питанням. Гарно налагоджений бізнес працюватиме добре по інерції. Проблемні питання не вдасться вдало розв'язати. Перемовини заходитимуть у глухий кут. Бажано раніше закінчити робочий день. Більше часу приділіть собі. Подбайте про корисне харчування й повноцінний сон. Більше рухайтеся. Вдалий час для початку тренувань та оздоровчих процедур. Звертайтеся за порадами до фахівців й експертів. Діліться власним досвідом. Їжа добре засвоюватиметься. Зростає схильність до збільшення ваги. Думайте, що та коли їсте. Не налягайте на калорійні продукти увечері. Справжніми щасливчиками цього дня почуватимуться Овни, Діви, Близнюки і Козероги. У ваших гаманцях стане більше грошей. Цікаві пропозиції отримаєте від коханих. Прислухайтеся до їхніх порад".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не чекайте, що все вдаватиметься легко. Якщо хочете чогось досягти, доведеться не досипати і працювати удвічі більше. Не приймайте гарячих ванн. Уникайте стресових ситуацій. Надмірне хвилювання спровокує напади тахікардії. Слідкуйте за змінами у роботі серця.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Багатьом закортить поїхати на заробітки. Добре обдумуйте таке рішення. Порадьтеся з чоловіком чи дружиною. Кохані розраховують на вашу відвертість і надійність.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Захочеться кардинально змінити своє життя. У вас з'являться впливові опікуни, готові підтримати у будь-який момент. Прислухайтеся до їхніх порад. Вдалий час позбутися шкідливих звичок і сісти на дієту.

Рак (22 червня – 22 липня)

На вас чекає день відкриттів. Джерелом натхнення будуть кохані й діти. Успіхом закінчаться справи, за які візьметеся з азартом. Не варто ризикувати посадою заради швидкого збагачення.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Самотнім час шукати пару. Вам траплятимуться яскраві особистості. Хоча заволодіти їхньою увагою буде непросто. Дослухайтеся до порад старших родичів. Високою буде плодючість організму. Час подумати про поповнення в родині.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Як ніколи хотітиметься влади. Будете готові на все заради того, щоб наказувати і керувати. Через відсутність підтримки в колективі, часто доведеться відступати від своїх цілей. Жага влади може змусити піти на службовий злочин, підроблення документів. Ризикуєте бути спійманими на гарячому, приниженими і покараними.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

У четвер затійте генеральне прибирання. Позбавтеся усього, що заважає. Кохані втомилися від вашого бурчання. Не перетворюйтеся на енергетичних вампірів. Цінуйте те, що маєте.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

З'ясуєте, хто є хто у вашому оточенні. Вдаватиметься робота, на яку бракувало сили. Не варто змінювати місце проживання. Тим, хто вирушить за кордон, скоро доведеться повернутися додому.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не відмовляйте собі у забаганках. Придбані речі добре служитимуть. Зустрінете людину, з якою можете пов'язати життя. Ходіть на побачення. Придивляйтеся до нових знайомих.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

У життя повернуться колишні кохані. Не погоджуйтеся відновити стосунки. Наступите на ті самі граблі. Вдасться здійснити неможливе і заробити неочікувано багато.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

День виявиться непростим, але успішним. Спробуйте діяти в команді, тоді легше буде керувати людьми і досягати результату. Найбільше досягне той, хто не боїться ризикувати. Почастішають мігрені.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Період застою позаду. Будете в центрі уваги. Організуєте навколо себе однодумців. Знадобиться вміння швидко підлаштовуватися. З'явиться стимул працювати і заробляти якомога більше. Вам можуть довірити важливу посаду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...