Астролог склала гороскоп для Зеленського і України, і назвала завершальну дату перебудови в світі

Астролог Анна Карпєєва склала гороскоп для президента України Володимира Зеленського, який народився 25 січня 1978 року, передають Патріоти України.

За її словами в ефірі телеканалу Україна 24, по-перше, дата його обрання та інавгурації - це період, коли зірки показували, що людина буде правити країною під час військових дій. Тоді, як стверджує Карпєєва, випадала дата - лютий 2022 рік, яка говорила про великі ризики для його життя.

"Так як лютий закінчився, а президент живий, це дає радість від успішного проходження переломного моменту, а далі - справа часу. Але це важкий період, який буде зберігатися для глави держави ще довго", - сказала астролог.

Також астролог склала гороскоп для України. "Майбутнє у нашої країни таке, що в нас будуть вливати гроші і це нас рятує. З приводу фінансування з інших країн-боятися не варто-нам гроші будуть давати", - зазначив вона.

Щодо проблеми землі і їжі, астролог підкреслила, що важливим є посівна кампанія, щоб уникнути голоду. "Затемнення в травні буде переломним з точки зору всього. Намагатимуться щось нове ввести. Можливо, будуть прийматися якісь нові закони", - додала Карпєєва.

Крім того, війна, за її словами, була неминучою, вона є в натальній карті України. Причому вона не закінчиться швидко. "Це буде довго і дуже нудно розкручуватися. Світ спіткає глобальну економічну кризу. Крім того, наступного року США спіткає кризу. Перебудова буде до 2024 року - два роки", - резюмувала астролог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...