Астролог Влад Росс назвав дату, коли окупанти почнуть тікати з України

Відомий астролог Влад Росс склав прогноз для України на літо 2022 і з'ясував, коли Україна "очиститься" від окупантів, передають Патріоти України.

За його словами, війна в Україні триватиме до серпня 2022 року, але в липні ситуація почне трохи поліпшуватися на користь нашої країни. Росс додав, що в липні Збройні Сили України почнуть гнати окупантів з усіх боків, в тому числі з Харківщини.

"Більш того, в цей час може не стати Чорноморського флоту РФ – він може бути знищений ракетами, які будуть надані Заходом Україні. Можливо, тут зіграють свою роль протикорабельні ракети Гарпун, передані Україні. Був Чорноморський флот - і не стало. Був Кримський міст - і не стало його. Моста не буде. І Крим не буде російським", - сказав Росс. Також Росс зазначив, що Україна поверне Донбас.

Джерело: Главред
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...