Астролог Влад Росс передбачив жорстку "м'ясорубку" у війні з Росією

Український астролог Влад Росс зробив прогноз для України на найближчий час і з'ясував, що на нас чекає вже цієї осені і що буде з російськими окупантами, передають Патріоти України.

Зараз багато експертів лякають новинами про те, що літо - це демо-версія осені. Мовляв, що з вересня розпочнеться справжнє місиво в Україні. Але чи так це? На це питання в коментарі УНІАН відповів астролог Влад Росс.

"З вересня для окупантів почнеться повна "м'ясорубка". Збройні сили України почнуть в мотлох перетворювати російську армію. Вже до осені ми зможемо повернути Херсон, почнемо відвойовувати Луганську і Донецьку області. Почнемо відвойовувати і Запорізьку область", - сказав Росс.

Він додав, що вже до листопада ЗСУ поженуть загарбників до їх адміністративних кордонів. За словами експерта, незабаром на нас чекає переломний момент у війні. Він відбудеться при сходженні Марса (планета війни) і Урана, коли буде чіткий переворот подій.

"Зараз буде відбуватися неймовірна, страхітлива ситуація, а ось в серпні буде перелом у війні з Росією. Ми підемо в наступ по всіх фронтах", - додав астролог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 10 травня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 10 травень 2024, 5:20

Це третій день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Близнюки. День 10 травня може бути дуже різноманітним і цікавим для ряду знаків зодіаку, оскільки він залежить від багатьох факторів, таких як індивідуальні обставини, план...

Гороскоп на 9 травня для всіх знаків зодіаку

четвер, 9 травень 2024, 5:20

Дуже енергійний та мотивований день: Це другий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Близнюки. Це чудовий час для того, щоб прийняти виклик і зайнятися справами, які ви відкладали на потім. Будьте відкриті до нових можли...