Астрологи назвали п'ять найбільш деспотичних знаків Зодіаку - беруть верх над усіма і не терплять критики

Астрологи назвали п'ять найбільш деспотичних людей за гороскопом. Про це повідомляє російський "Космополітен", передають Патріоти України.

Козеріг

Відкривають п'ятірку лідерів Козероги, які керують усіма своїми близькими, думаючи, що знають краще як їм треба жити.

Телець

Тельці віддають перевагу домагатися влади над оточуючими наполегливою працею. Спочатку вони терплять тих, хто ними керує, а потім скидає суперника з його титулу правителя, при цьому можуть бути досить грубі при зміні влади.

Діва

Діви славляться своєю критикою всіх і вся. При цьому вони вважають, що завжди мають рацію, а інші - ні.

Лев

Леви, які звикли бути царями у всьому, до всіх ставляться як до своїх підлеглих. При цьому вони, як справжні коти, люблять пограти, побігати, пошебуршати пакетиком, а в решту часу можуть дивитися на всіх, як на нікчемність або взагалі ігнорувати. А ось їх ігнорувати не можна, це може образити его Левів, а також це буде зараховано як зрада.

Скорпіон

Скорпіон став головним зодіакальним тираном і деспотом в цьому списку. Пощади і милосердя від їхнього правління краще не чекати і навіть не сподіватися, адже представники цього знака ще з самого дитинства мріяли поневолити весь світ, взяти під контроль всіх і змусити підкорятися лише їм. А сталевий погляд Скорпіонів швидко осадить тих, хто спробує поставити під сумнів їхню владу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...

Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

четвер, 28 березень 2024, 5:14

18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на с...