Астрологи назвали ТОП-3 найбільш "грошових" знаки Зодіаку в 2022 році: На кого чекає фінансовий успіх у рік Тигра

Прийдешній 2022 рік - рік Тигра - точно потішить представників трьох знаків зодіаку, оскільки принесе їм багатство, фінансовий успіх і процвітання. Так, гроші не впадуть їм на голову, але вони зуміють вибудувати свою діяльність так, що вона буде приречена приносити прибуток. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

Втім, один знак зодіаку може особливо не напружуватися – гроші самі будуть притягуватися до нього в новому році. Топ-3 найбільш фінансово успішних знака зодіаку в 2022 році, на думку Влада Росса, виглядає наступним чином.

1 місце – Риби

Риби в 2022 році можуть розраховувати на неймовірний фінансовий успіх. Вони будуть просто притягувати до себе гроші. У прийдешньому році Риби зуміють досягти всіх цілей, якими б амбітними вони не були. Образно кажучи, представники цього знака зможуть підібрати ключі від усіх замків, тому всі двері будуть відкриті перед ними.

Якщо Рибам запропонують зіграти в незнайому гру, варто погоджуватися, але не робити великих ставок. Обставини будуть на стороні Риб, що б вони не вирішили.

2 місце – Овен

У Овна в 2022 році не передбачається проблем із грошима – їх буде достатньо. Фінансовий успіх стане нагородою Овна за його підприємливість, зокрема, він може досягти успіху в бізнесі, особливо в середині року. Та й взагалі, з середини літа і до кінця вересня 2022 року у Овна практично не буде проблем ні з чим – ні з грошима, ні з емоціями. Труднощі геть підуть із життя Овна на цей час – у всьому на нього чекає успіх.

3 місце – Козеріг

На Козерога в 2022 році чекає фінансовий успіх, обумовлений вельми вигідними вкладеннями. Так, вдалими будуть інвестиції Козерога в землю, нерухомість, папери і цінності. Крім того, Козеріг буде багато працювати, і за цю працю йому воздасться. У нього не буде часу на відпочинок у прийдешньому році – буде робота, робота і ще раз робота. Буде просто море планів, проектів і дуже бурхлива діяльність. Період хороший і для того, щоб відкрити власну справу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...