Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку стають кращими чоловіками - після весілля будуть носити своїх дружин на руках

Щоб насолоджуватися подружнім життям у всій її красі, зірки радять придивитися до цих представників зодіакального кола, передають Патріоти України.

Перше місце в рейтингу ідеальних чоловіків займають Діви. Вони зможуть гідно забезпечити сім'ю, люблять дітей і гарні в ліжку. Крім того, найчастіше представники цього знака однолюби. Однак одружуватися вони не поспішають, адже по-справжньому завоювати їх серце може тільки безпорадна дівчина, яку потрібно оберігати і рятувати.

На другому рядку зоряного рейтингу впевнено розташувалися Терези. З таким чоловіком кожен день буде наповнений турботою і романтикою: постійні поцілунки, обійми, сніданки в ліжко. Крім того, ці чоловіки терплячі, ніжні і готові платити букетами за не прибрану зі столу брудну чашку.

Третє місце дісталося Тельцям, які досить серйозно підходять до шлюбу. Вони не прощають зрад іншим і не дозволяють їх собі, а також готові багато працювати, щоб сім'я ні в чому не потребувала. Плюс до всього Тельці дбайливі і ніжні, однак, як відзначають астрологи, їм властива крапелька занудства.

При цьому астрологи радять звертати увагу на дату народження не тільки при виборі коханого, але і при пошуку друзів. Адже комусь виявляться ближче енергійні вогняні знаки, а комусь — практичні земні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...

Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

четвер, 28 березень 2024, 5:14

18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на с...