Астрологиня назвала найбільш нестерпні в побуті знаки Зодіаку - виведуть з себе будь-кого

З кимось жити в одному будинку легко, а з кимось - просто нестерпно, передають Патріоти України.

І неважливо, про що у такому разі йдеться — про кімнату в студентському гуртожитку або про квартиру, в якій живе молода сім'я, в будь-якому разі ці люди вміють створити нестерпні умови для спільного існування. Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, які нестерпні в побуті.

Діва (22.08 – 23.09)

Діви своєю практичністю, методичністю і пристрастю до ладу кого завгодно доведуть до істерики, навіть найбільш стриманих і емоційно стійких людей. В умовах спільного проживання з ними доведеться не тільки розставляти посуд і розкладати постільну білизну та речі за ранжиром, а й жити "за свистком": вставати і лягати снідати і вечеряти, а вихідними і обідати в один і той самий час — мало хто в змозі витримати таке впорядковане в усіх сенсах життя.

Водолій (21.01 – 18.02)

Водолії виводять з себе тих, з ким живуть, своєю спонтанністю і безладдям. У будь-який час вони можуть зірватися з місця і, нікого не попередивши, вирушити на край світу, забувши про те, що на цей день призначено обід для родичів або похід до театру. До того ж вони абсолютно не зважають на те, що в будинку повинен бути хоча б відносний лад: представникам знака нічого не варто розмалювати стіну в вітальні і розкидати кімнатою всі свої речі, якщо їм спала на думку така забаганка.

Терези (24.09 – 23.10)

Терези зовсім не пристосовані до побуту, тому тим, хто хоче жити поруч з ними, доведеться все робити самостійно. Водночас представники знака дуже люблять чистоту і лад, але палець об палець не вдарять для того, щоб навести його в своєму будинку. Навіть для того, щоб вони викинути сміття, необхідно повторити прохання про це як мінімум двадцять разів, але не факт, що вони до нього дослухаються — вони занадто розпещені для домашньої роботи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....