Астрологиня назвала знаки Зодіаку, котрих на тижні очікує випробовування здоров'я і кому нема чого хвилюватись

Протягом тижня з 9 по 15 серпня виключте із раціону сирі яйця. Слідкуйте за тиском. Не бажано вживати спиртне і каву. Про розповіла астрологиня Олена Максимова, зазначають
Патріоти України.

"Відмовтеся від купання у холодних річках та озерах, - говорить астрологиня. – Не переохолоджуйте нижню частину тіла, бо загостриться цистит. Більше відпочивайте. Не засиджуйтеся за роботою допізна. Надокучатиме печія. Перегляньте свій раціон. Із нього давно варто вилучити жирні і смажені страви. Підвищується ламкість судин. Рухайтеся обережно. Падіння можуть спричинити немалу внутрішню кровотечу. Гематоми довго не зникатимуть. Міцним здоров'ям цього тижня можуть похвалитися Овни, Стрільці і Скорпіони".

Овен

Погодьтеся на участь у невеликому туристичному поході. Вам необхідні свіже повітря і рух. Віддавайте перевагу фізичній праці.

Телець

Виникатимуть неприємності з проблемною шкірою. З'являться вугри на обличчі. Порадьтеся з косметологом. Лікування розпочніть з понеділка.

Близнюки

Бережіть руки від травмування. Не поспішайте під час приготування їжі. Стережіться опіків. Це може зіпсувати вихідні.

Рак

Може загостритися тонзиліт. Бережіть горло від переохолодження. Пийте теплі напої. Є ризик захворіти на ангіну.

Лев

Не час розпочинати нового курсу лікування. Фармпрепарати даватимуть побічний ефект. Шлаки повільно виводитимуться з організму.

Діва

Завітайте до стоматолога. Лікування зубів у суботу пройде з ускладненнями. Рухайтеся обережно. Легко з'являтимуться синці на тілі.

Терези

Турбуватимуть болі в області печінки. Не зловживайте горілчаними напоями. Відмовтеся від гострих та смажених страв.

Скорпіон

Добрий час для початку боротьби з целюлітом. Можна спробувати нову дієту. Скористайтеся кремами для корекції фігури. Рухайтеся.

Стрілець

В цілому буде добре самопочуття. Приділіть увагу догляду за шкірою тіла. Спробуйте нові косметичні препарати. Пийте чисту воду.

Козеріг

Погіршується кровопостачання головного мозку. Можливі запаморочення. Використайте вихідні для повноцінного відпочинку.

Водолій

Слід відновити працездатність. Дозвольте собі довше поспати у вихідні. Відмініть більшість справ.

Риби

Ви реагуватимете на зміну атмосферного тиску. Можливі спазми судин головного мозку. Погіршується слух. Не бажано сідати за кермо.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

День, коли можна кардинально міняти життя: Гороскоп на 29 квітня для всіх знаків зодіаку

понеділок, 29 квітень 2024, 5:20

Цього дня можна робити вчинки, які буквально перевертають усе з ніг на голову: переходити на нове місце роботи, яка часто-густо не пов'язана з попереднім видом діяльності, змінювати сімейний статус, переїздити на ПМП не лише до іншого міста, а й до інш...

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...