Астрологиня попередила, яким знакам Зодіаку треба бути особливо обережними 12 квітня

З понеділка, 12 квітня, Леви почуватимуться самотніми, Терези можуть зіштовхнутися з непорозумінням, а Водоліям доведеться жертвувати собою. Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка розповіла, кому не надто щаститиме на тижні з 12 до 18 квітня. Патріоти України пропонують вам прочитати її прогноз.

Овен

Ви будете обурені якоюсь несправедливістю і, не розібравшись як слід, кинетесь боронити незахищених і відстоювати інтереси. Але не все у цьому світі влаштовано так, як видається на перший погляд, тому не варто вам туди влізати.

Лев

У вас цього тижня складається враження, що ви залишилися самі на цьому світі, і навколо немає нікого, хто би до вас і слово мовив – всі або зайняті своїми справами, або далеко, або відверто ігнорують вас.

Терези

Непорозуміння – головна проблема цього тижня. Чи то ви не зовсім чітко висловлюєтесь і вас не розуміють, чи то ваші ближні якось непевно доносять свої думки. І в результаті можуть відбуватися різні халепи та навіт сварки.

Водолій

Від вас весь час щось вимагатимуть зробити заради інших, пожертвувати собою, своїми інтересами, часом, грошима, не пропонуючи нічого натомість. Особливо це дошкуляє, коли вас соромлять і нав'язують почуття провини.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...