Астропсихолог назвала дати народження людей, яким пощастить у 2022 році

Як запевняє астропсихолог Ірина Булгакова, людям, які народилися в один із 45 «особливих» днів, небесні світила обіцяють визнання, вдалий переїзд чи нову цікаву роботу, зазначають Патріоти України.

До зазначених 45 «особливих» дат народження входять такі періоди:

  • з 9 по 13 січня,
  • з 7 по 12 лютого,
  • з 9 по 14 березня,
  • з 9 по 14 травня,
  • з 10 по 16 липня,
  • з 11 по 16 серпня,
  • з 12 по 15 вересня,
  • з 11 до 15 листопада.

Всі ці періоди вважаються «щасливими». Тобто на людей, які народилися в один із днів цих відрізків часу, чекає успіх у різних сферах — від запланованої зміни житла до пошуків більш приємного та грошового місця роботи. Астропсихолог вважає, що небесні світила допоможуть їм у всіх починаннях.

Що ж робити іншим, тим, кому не пощастило народитись у «щасливий» період?

Що ж до «універсальних» дат, які обіцяють у 2022 році удачу всім іншим, то Ірина Булгакова відзначила п'ять дат: 5, 6 та 21 березня, а також 1 та 29 травня. Вона впевнена, що зазначені дати 2022 чудово підходять для доленосних рішень і важливих зустрічей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 7 травня для всіх знаків зодіаку

вівторок, 7 травень 2024, 5:20

29 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Телець. Цей день може мати різноманітні впливи на кожен знак зодіаку, залежно від конкретних обставин та особистих характеристик. . Овен (21.03-19.04) . Ваша енергія буде спрямов...

Такого ще не було! Названо знаки зодіаку, які отримають у травні все, про що давно мріяли

понеділок, 6 травень 2024, 17:38

Сьогодні, в перший понеділок місяця, багато хто з українців можуть розраховувати на цікаві події, які нададуть життю яскравості. передають Патріоти України. Але представники трьох знаків Зодіаків ще й можуть потішити себе думкою про те, що до кінця тра...