Багато людей зможуть знайти захист: Астролог розповіла про особливості дня 02.02.2022

Щоб максимально ефективно використати сприятливі можливості цього дня, необхідно діяти не силою, а природно без тиску. Патріоти України пропонують вашій увазі поради астролога Марини Скаді.

0 (Нуль) — це число порожнечі та потенціалу, символ Космічного яйця, архетип жіночого початку життя, а також аморальності. Нуль передує решті чисел і символізує нескінченний життєвий цикл: народження, смерть і відродження. У кола немає початку та немає кінця. Воно символізує безмежність, чистий потенціал, необмежену свободу.

Карл Юнг вважав, що коло – це архетип "Я". Нуль може бути числом життєвого шляху чи особистого коду, але ця потужна цифра, символізує трансформацію. Енергія нуля настільки велика, що вона може спричинити багато подій у житті тих, хто зіштовхується з нулем на своєму життєвому шляху. У позитивному сенсі нуль глибокий, сильний і має цілющі властивості. У негативному – примусовий, легко впадає у крайності та мстивий.

2 (Двійка) – це число рівноваги, вибору, гармонії, помірності, полярності, партнерських відносин, дружби, колективної діяльності, роздумів про минуле, терпіння, спокійного очікування, співпраці, дипломатії, такту, переконання, симпатії, відданості, спільної роботи.

Якщо 1 – "Я існую", то 2 – "Ми існуємо". Чутлива цифра, що має цілісність. У позитивному сенсі, двійка чутлива, дбайлива та добра. У негативному – дратівлива, схильна до перепадів настрою і прагне матеріального щастя.

У геометрії через дві точки проходить пряма. Двійка задає напрямок зростання будь-якого проєкту. Сприйнятлива, жіночна, дбає про інших, має силу і вплив. На стадії 2 – людина дбає про себе, повагу з боку інших людей. Для багатьох людей, 2 лютого 2022 року стане днем утворення причинного вектора, що вказує на певний напрям. Основа успіху – природні події. Чудовий день для гармонізації взаємин у сім'ї, її вібрації допоможуть вирішити будь-яку ситуацію. Люди розширюють бачення життєвих ситуацій, націлені на усвідомлення майбутніх подій, які втілять їхні підсвідомі наміри. День набуття самодостатності, повноцінності, незалежності людини, що з рівнозначно тим, що двійки, за принципом аналогії, відповідають кардинальним точкам сонячного року (рівнодення і сонцестояння).

Вібрації дня 02.02.2022, показують рівень взаємодії людини з природою, дозволяють посилити та розвинути інтуїцію. Велика кількість двійок і нулів у потенціалі дня, дають здатність впливати на приховані процеси, проясняють кармічні питання в темі, що цікавить. Багато людей зможуть знайти духовний захист, благословення вищих сил. Цього дня посилюється порозуміння з оточенням, співчуття, вміння слухати, допомагати, зцілювати, лікувати, цінувати, опікуватися.

Щоб максимально ефективно використати сприятливі можливості цього дня, необхідно діяти не силою, а природно без тиску. Хороший день для вивчення психології, визначення мотивів інших людей, застосування цілющих властивостей природи, нейтралізації негативного впливу ззовні на внутрішнє життя.

Обставини складаються найкращим чином для того, щоб поліпшити стосунки з матір'ю, старшими жінками. Цього дня легше адаптуватися у незнайомому, або напруженому та конфліктному оточенні, набути психологічного комфорту.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....