Багатство прийде після весняного рівнодення: Астрологи розповіли, кому пощастить з грішми у березні

До 20 березня Сонце знаходиться в знаку Риб, останньому, 12-му знаку зодіаку. Цей період сприятливий для завершення проєктів, розриву відносин або закриття бізнесу. Однак з 20 березня, коли Сонце вступає в знак Овна, перший знак зодіаку, з’являться нові ідеї, які легше та швидше реалізуються, передають Патріоти України.

Розпочинати нові справи у третій декаді березня буде успішним, забезпечуючи задоволення матеріальним результатом при уважному урахуванні всіх деталей та підготовці в першій половині місяця. Однак для трьох знаків Зодіаку протягом всього березня будуть доступні фінансові надходження.

Рак
В березні для Раків може виявитися приємний сюрприз від начальства. Це може бути як єдине винагородження, так і підвищення заробітної плати або навіть просування на вищу посаду, що призведе до більш вигідних фінансових умов. Це позитивно вплине на ваш бюджет і дозволить розглядати раніше недосяжні можливості.

Терези
Терезам може з’явитися пропозиція про нове місце роботи з більш високою заробітною платою. Важливо не відкидати цей варіант відразу через страх перед змінами. Розгляньте перспективи, які вас чекають на новому місці, і як ви можете реалізувати свій потенціал. Створіть список плюсів і мінусів, щоб легше було зробити вирішальний вибір. Зазначте, що додатковий потік доходу завжди буде корисним.

Стрілець
Для Стрільців в березні відзначається фінансовий підйом. З’явиться можливість отримати неочікуване джерело доходу, а можливо, у вашому житті з’явиться впливова людина, готова допомогти вам. Також вас може чекати подарунок від цієї особи. Приймайте ці подарунки з вдячністю, щоб зберігати позитивні відносини з вашим благодієм. Представникам вказаних знаків вже можна починати готуватися до життя справжньої «еліти» — вивчати творчість юних художниць (звичайно, не Соні Морозюк) та запрошувати для зйомок кліпів відомих танцівниць на ім'я Ілона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...