Бережіть кишені - можливі великі неприємності: Яким трьом знакам Зодіаку загрожують фінансова і кар'єрна кризи - гороскоп

Якщо вересень обіцяють бути в цілому сприятливим для кар'єрних звершень, то тиждень з 13 по 19 вересня буде складним для трьох знаків зодіаку. Про це попередив відомий астролог Павло Глоба. За гороскопом, який призводить slovofraza, криз можна уникнути, якщо скористатися підказками астролога, передають Патріоти України.

Близнюків чекає складний тиждень для кар'єри. Краще відмовитися від переходу на нове місце роботи і в принципі не починати нові справи. Найбільш несприятливим стане початок тижня. Робота буде віднімати всі сили. Крім того, зірки радять скористатися шансом і скоротити коло спілкування, прибравши звідти мстивих осіб та вороже налаштованих.

Скорпіонам тиждень принесе складності з фінансами і труднощі на роботі. Зараз несприятливий час для експериментів — краще не ризикувати, йти перевіреним шляхом. Корисно буде поменше концентруватися на негативі і час проводити з оптимістично налаштованими людьми.

Для Риб тиждень буде несприятливим для пошуку нової роботи. А на старому місці краще не проводити переговори, тому що буде важко змусити опонента змінити точку зору. Зараз краще зайнятися рутинними справами. Спілкуючись з близькими, теж важливо уникати суперечок — зірки радять запастися терпінням.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Гороскоп на 18 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 18 квітень 2024, 5:20

Це десятий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. День обіцяє бути досить напруженим і емоційно насиченим для багатьох. Можливо, ви почуєте важливі новини або стикнетесь з несподіваними змінами у своєму житті. Важлив...