Бережіться аферистів. Сьогодні варто спланувати свої справи на місяць вперед: Гороскоп на 15 вересня

15 вересня не поспішайте зближуватися з новими знайомими. У дорозі на вас полюватимуть аферисти, попереджає астрологиня Олена Максимова.

"Подробиці особистого життя їм розповідати не слід, бо вдадуться до шантажу, - говорить астрологиня. – Перед світанком відбудеться молодик. Важливо цього дня спланувати свої справи на місяць вперед. Наведіть лад у документах. Домовляйтеся про співробітництво з партнерами. Цього дня важливо бути ініціативним. Докладіть зусиль для покращення свого життя. Не хвилюйтеся через дрібниці. Займайтеся найважливішим. Не кваптеся відправлятися у відрядження. Для цього буде час наступного тижня. Подавати документи до різних інстанцій краще в понеділок. Займіться справами, які гальмувалися протягом місяця. Зараз вони отримають зелене світло. Тельці, Леви і Терези мають усі шанси розбагатіти цього дня. Здаватиметься, що настав ваш час перемог та успішних рішень. Отримаєте те, чого бажаєте".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не женіться за пропозиціями, які отримаєте цього дня вранці. Це будуть оманливі спокуси, які не принесуть ні грошей, ні слави. Продовжуйте навчатися і вдосконалюватися. Винагорода за сумлінну працю не забариться.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Цього дня краще замовити їжу додому. На кухні жінок підведуть нюх і смак. Кулінарними здібностями порадують чоловіки. Груші і яблука на зиму заготовляйте після обіду. Зберігайте у дерев'яних ящиках або корзинах.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Якщо хочете карєрного росту, демонструйте шефу свої здібності. Цього тижня вас помітять і гідно оцінять. Не перевантажуйте себе роботою. Через це почастішають нервові зриви. Переїзд у нове помешкання заплануйте на вечір п'ятниці. Новосілля відсвяткуйте у вихідні.

Рак (22 червня – 22 липня)

Втомить метушня і відсутність результату. Коли все йде шкереберть, спробуйте заспокоїтися. Зараз мало що зумієте змінити. Зняти стрес допоможе праця руками. Плетіть, вишивайте, робіть прикраси.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не сваріться з ріднею через проблеми на роботі. Вони вкотре нарікатимуть, що грошей обмаль. Доведеться обирати зимовий одяг для дітей та внуків. Потерпіть до вихідних. Грошей у гаманці стане більше.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не витрачайте гроші на потреби інших. Через це вас не почнуть любити більше. Краще вкладайте це у нові навички. Зверніться до послуг репетитора. Не панікуйте, якщо не встигаєте чогось. Відкладіть деякі справи на наступний тиждень.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не женіться за оманливою мрією. Краще добре обдумайте кожне рішення. Цього дня не варто все змінювати, навіть якщо здається, що ваше рішення правильне. На зароблені гроші оновіть посуд у домі. Купіть нові пательню та тарілки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Середина вересня порадує заробітками та успіхами. Не опустіть нагоди покращити матеріальне становище. Можливі запаморочення і слабкість. Тим, хто сидить на дієті, варто збагатити раціон сухофруктами і горіхами.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Постійно кудись поспішатимете. Діятимете наосліп, тому ускладните життя собі та іншим. Схаменіться і робіть те, що спланували, а не те, що вирішили в останній момент. Не переплачуйте за продукти та одяг. Беріть участь у розпродажах.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Життя перевірятиме на чесність. Не поширюйте пліток, не беріть чужого. Все хороше і так скоро прийде у ваше життя. Самопочуття залежитиме від того, що і скільки їсте. Краще уникати випічки та солодощів.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Мрійте, творіть і дивуйте інших своєю винахідливістю. Використайте цей час для того, аби розпланувати наступний рік. Зараз ви найкраще здатні передбачити майбутнє. Вдалими будуть стоматологічні процедури.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Це буде час невдалих домовленостей, безглуздих покупок і спонтанних рішень, які зіпсують стосунки з друзями та коханими. Прислухайтеся до батьків. Вони застережуть від помилок.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27-28 липня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 липень 2024, 5:20

Гороскоп на вихідні обіцяє представникам зодіакального сузір'я яскравий та позитивний період. У деяких можливі зміни в особистому житті, а деяким зірки радять розслабитись після продуктивних буднів. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні принесуть вам можливіс...

"Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження": Відомий астролог сказав, коли закінчиться війна в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 11:45

24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога. Такий прогноз дав відомий аст...