Бережіться! Астролог розповів, у які дні травня загрожують небезпеки для здоров'я

Астролог Влад Росс склав гороскоп на травень 2021 року й зазначив, що у сфері самопочуття й здоров'я найнапруженішим буде період з 23 до 29 травня, передають Патріоти України.

Наприкінці місяця загрожують небезпеки, тому не варто перепрацьовувати й ризикувати здоров'ям, зокрема, робити планові операції.

Співрозмовник додав, що 23-29 числа можливий стрибок тиску, є загроза загострення хронічних захворювань.

За його словами, особливої обережності варто дотримуватися людям, які страждають хворобами печінки. "...Через напружені аспекти Нептуна у 20-х числах підвищаться ризики алергічних реакцій, особливо 22-23 та 27 травня...", – додав астролог.

Раніше Влад Росс попередив, що 4 травня та наприкінці місяця – з 26 по 28-е число, не варто купувати щось важливе. Експерт порадив у цей час уникати ризику.

  • Довідка. Майже весь травень є періодом знака Зодіаку Телець.
  • Телець – це один із трьох земних знаків. Тельцями називають людей, які народилися з 21 квітня по 20 травня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...