Бережіться! Астрологи попередили ці знаки Зодіаку про небезпеку в повню 10 вересня

Вересневий повний місяць припадає на суботу, 10 вересня. Астрологи стверджують, що Раки, Овни, Близнюки і Скорпіони в цей день будуть піддаватися негативному впливу. У них можуть бути конфлікти з близькими, сварки на роботі, емоційні сплески, передають Патріоти України.

Рак

Для сприйнятливих до впливу Місяця людей це повний місяць - дуже складний період. Раки - одні з таких. Їх підстерігає побутова небезпека: можна порізатися, пролити на себе окріп або якось інакше травмуватися. Будьте особливо пильні в цю дату.

Овен

Період повного місяця починається за 2 дні до фактичної точки повного місяця і триває ще 2 дні після неї. Астрологи радять Овнам в період з 8 по 12 вересня включно не приймати ніяких серйозних рішень, не підписувати документи, а, по можливості, відмовитися від будь-яких фінансових операцій.

Близнюки

Вас можуть підстерігати небезпеки, якщо в цей день ви вирішите активно відпочити. Це можуть бути всілякі травми і навіть нещасні випадки. Бережіть своє здоров'я, з цим не варто жартувати.

Скорпіон

Для вас повний місяць 10 вересня буде пов'язано з сильним стресом. Це може бути розчарування в людині, велика грошова втрата або просто емоційні скачки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...

Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

четвер, 28 березень 2024, 5:14

18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на с...