Бережіться! Астрологиня назвала три українських міста, які найбільше страждатимуть від ракетних ударів у квітні

Астрологиня Яна Тимощук заявила, що квітень буде важким - російський диктатор Володимир Путін "готує нову війну, а саме - на виснаження", передають Патріоти України.

Також, за її розкладами, російська війська будуть виснажувати ракетними ударами три українських міста. Це - Запоріжжя, Харків, Дніпро.

"Готується нова війна Володимира Путіна. Війна йтиме на виснаження. Це новий етап. Можуть збільшитися нові ракетні удари в трьох містах: Запоріжжя, Харків, Дніпро. Будьте пильні і акуратні, особливо ті, хто перебуває на цих територіях", - сказала астрологиня.

Також вона передбачає, що у квітня буде багато втрат з двох сторін, але українським силам вдасться знищити військову базу і техніку противника.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...