Бережіться! Чоловіки цих знаків зодіаку найчастіше псують жінкам життя

На жаль, скільки б жінка не виправдовувала свого кавалера і не заплющувала очі на його недоліки, якщо знак зодіаку партнера їй не підходить, їй краще залишити ці стосунки і вирушить одній у своє світле майбутнє, передають Патріоти України.

Астрологи стверджують, що сузір’я, під яким народився чоловік, може відразу сказати, як він ставитиметься до своєї коханої. Чи цінуватиме її? Представники яких сузір’їв цього точно не робитимуть?

Скорпіон

Так, стосунки з чоловіком-Скорпіоном для жінки будуть найпристраснішими та незабутніми, але в них вона точно постраждає. Скорпіон влаштує своїй пасії емоційну гойдалку, постійно її перевірятиме і допитуватиме, адже він ніколи не зможе повірити в те, що вона йому не зраджує. Кохана просто втомиться від того, що її постійно в чомусь підозрюють, рано чи пізно вона вийде із цих стосунків, а Скорпіон стане її головним ворогом.

Овен

Попри те, що у чоловіка-Овна велике серце, він змінює своїх коханих, немов рукавички. Жінка просто не встигатиме за ходом думок свого коханого, адже Овен постійно чогось прагне і не хоче зупинятися навіть для того, щоб партнерка змогла зловити його темп. У результаті жінка лише виб’ється з сили.

Близнята

Чоловіки-Близнята ніколи не зможуть сказати своїй коханій, що вони справді нею дорожать. Можливо, вони самі не розуміють, чи потрібні їм ці стосунки, а тому жінці доведеться звикнути до невизначеності та до того, що її будь-якої миті можуть покинути. Так, можливо, з Близнюками жінка відчуває найяскравіші емоції, але вона також може різко залишитися одна.

Водолій

Практично те саме можна сказати і про чоловіка-Водолія. Але він не прив’язується до своїх пасій і не відкриває їм свою душу, а тому жінка намагатиметься привернути до себе Водолія, достукатися до нього, але в неї все одно нічого не вийде. У результаті жінка розчарується в цих відносинах і піде з них, а Водолій навіть не сумуватиме за нею.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 3 травня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:20

Це 25 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Риби. Це добрий час для того, щоб приділити трохи часу на планування подій, завдань та цілей. Створіть список того, що вам потрібно зробити, і визначте пріоритети. Використовуйт...

А ви це знали? Як прізвище чоловіка впливає на долю жінки

четвер, 2 травень 2024, 14:30

Код долі: що може статися, якщо жінка змінить своє прізвище на прізвище чоловіка, передають Патріоти України. Зміна прізвища після одруження – це звичайна практика в українських родинах. Втім, нумерологи рекомендують обачніше ставитися до такого вчинку...