Бережіться! Чорний Тигр йде - проблеми несе: У трьох знаків Зодіаку у 2022 році розпочнеться чорна смуга

Наступний, 2022 рік, пройде під знаком Чорного Тигра і він може принести труднощі трьом знакам Зодіаку. Про це розповів відомий астролог Павло Глоба, пише Сlutch, зазначають Патріоти України.

Рак

Наступний рік буде дуже насиченим для представників цього знака, на них чекають важливі події та зміни. Переломні моменти життя вимагають контролю за емоціями і Ракам доведеться опанувати це мистецтво. Нездатність володіти собою може призвести до неправильних рішень з далекосяжними наслідками.

Лев

Левам Чорний Тигр також принесе безліч турбот та подій. У вирі справ їм дуже важливо навчиться вибудовувати пріоритети і правильно розподіляти свій час. Без грамотного планування все може вийти з-під контролю. Щоб добре почуватися наступного року, представникам знака необхідно знайти баланс між роботою та відпочинком.

Козеріг

Для цих людей 2022 рік стане справжньою перевіркою на міцність. Можливо, їм доведеться зіткнутися із втратою роботи, відсутністю грошей, погіршенням справ у бізнесі. Астролог радить уже зараз подбати про фінансову "подушку", яка допоможе пережити початок року. До весни все має налагодитись.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Любовний гороскоп на травень: Хто зі знаків зодіаку знайде своє щастя в останній місяць весни

середа, 1 травень 2024, 8:05

У травні знайти свою долю мають шанс сміливі і відкриті персони. Обдурити когось буде важко. Авантюру швидко викриють. Не вдавайте з себе того, ким не є насправді, радить астрологиня Олена Максимова. . "Помітите на собі, що таке закон карми, - каже ас...

Гороскоп на 1 травня для всіх знаків зодіаку

середа, 1 травень 2024, 5:20

1 травня 2024 - це 23 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Водолій. Перший травня, відомий також як Міжнародний день праці, у багатьох країнах святкують як день вшанування праці та трудящих. Цей день також може бути спря...