Бережіться! Чотирьом знакам Зодіаку загрожує небезпека у квітні - травми, ДТП і хвороби

Гороскоп на квітень 2021 підкаже, кому із знаків Зодіаку потрібно бути дуже обережними у квітні через ризик травмування, аварій, а також ймовірного погіршення самопочуття. Прогнозом на квітень поділилася відомий астролог Аріна Артуровна. Експерт рекомендує читати гороскоп за своїм Асцендентом (висхідним знаком), передають Патріоти України.

Овен

Астролог радить Овнам виключити небезпечні розваги і будь-який ризик - ймовірні травми і ДТП. При цьому експерт попереджає, що можуть бути труднощі і конфлікти зі старшими і начальством, боротьба за популярність, успіх і соціальне становище.

Близнюки

Близнюкам у квітні потрібно бути акуратними з фінансовими інвестиціями та маніпуляціями - ймовірні матеріальні збитки. Крім цього можливі втрати в результаті пограбувань, хвороб, ДТП або інших несподіваних неприємних ситуацій.

Діва

Астролог рекомендує Дівам в цьому місяці особливо уважно поставитися до свого здоров'я та здоров'я дітей, позаяк можуть бути хвороби і травми через ризикові види спорту, змагання, спортивні ігри.

Козеріг

Аріна Артуровна радить Козерогам поберегти себе у квітні, оскільки погане самопочуття може піднести неприємні сюрпризи, дадуть про себе знати хронічні хвороби. При цьому середина весни буде хорошим часом для зачаття та планування сім'ї. Крім того астролог попередила, що аварійність і погане самопочуття можливі в такі дати: 12, 20, 23, 26-30 квітня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Початок капітуляції армії РФ": Астролог назвав подію, яка ознаменує закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:28

Астролог Влад Росс вважає, що від другої половини квітня Україна почує про добрі новини стосовно західної допомоги. Він також переконаний, що до кінця 2024 року наші Сили оборони звільнять окупований Росією Крим. Про це він сказав у коментарі ютуб-кан...

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...