Бережіться, доля готує серйозні випробування: Названо чотири знаки Зодіаку, яким не пощастить до 2 травня

З 26 квітня у Овнів можуть початися негаразди у стосунках, Терези можуть втратити гроші, а Водоліям доведеться змінювати звичне життя, передають Патріоти України.

Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка назвала чотири знаки зодіаку, яким не щаститиме на тижні з 26 квітня до 2 травня.

Овен

Якщо хочете зберегти стосунки, то доводиться наступати на горло власним звичкам і ретельно добирати слова, оскільки не усім подобається ваша прямолінійність, яка може стати причиною конфліктів і навіть розірвання стосунків.

Терези

Будь-які гроші рано чи пізно закінчуються, особливо, коли витрачати їх без ліку. От і цього тижня власних фінансових ресурсів у вас уже бракуватиме і вам доведеться шукати їх деінде і просити про підтримку.

Водолій

З головою накриває відчуття дискомфорту, адже доводиться багато що змінювати у своєму житті, а головне – звички та й сам спосіб життя потребують переосмислення та трансформації. От ви і пручаєтесь змінам.

Риби

Навіть якщо ви докладаєте усіх зусиль для реалізації планів, це чомусь не працює. Тож настає розчарування і ви ладні хоч на деякий час сховатися подалі від усіх, щоб пересидіти цей невдалий період.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...