Бережіться їх! П'ять найбільш "фальшивих" людей за гороскопом - розкривають чужі секрети і розпускають чутки

Астрологи назвали п'ять найбільш нещирих знаків зодіакального кола, які зображують співчуття, а самі насміхаються за спиною і розбовтують секрети. Пліткарями виявилися Раки, Терези, Козероги, Водолії та Близнюки. Про це пише ASN, передають Патріоти України.

Рак

Народжені під цим сузір'ям - відомі пліткарі, і навіть їх близькі давно до цього звикли. Раки "перемивають кістки" без злого умислу, просто для розваги, від якої не можуть відмовитися.

Терези

Зірки наділили представників цього знака Зодіаку зайвою делікатністю, що межує зі слабохарактерністю, в якій криється причина того, що вони часто приховують своє несхвалення. В результаті вони часто говорять протилежні речі.

Козеріг

Пріоритетом для розважливих Козерогів є кар'єрний ріст і фінансова незалежність. У боротьбі за чергове підвищення вони готові піти по головах і використовувати будь-які засоби. При цьому, якщо ваші інтереси не вступають в конфлікт, Козеріг буде з вами чесний.

Водолій

Народжені під цим сузір'ям володіють необмеженою фантазією, яка і породжує плітки. Виходить це у Водоліїв дивно правдоподібно. Найчастіше, це просто розвага, але іноді вони роблять це з умислом, щоб усунути конкурентів.

Близнюки

Чемпіони з лукавства Близнюки прикидаються і розпускають чутки настільки ж органічно, як дихають. Астрологи впевнені, що у представників цього знака Зодіаку для кожної людини своя маска, і навіть близькі не можуть бути впевнені в їх щирості.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....