Бережіться! Молодик 11-го травня несе випробування чотирьом знакам Зодіаку - будуть проблеми з близькими і здоров'ям

Астрологи назвали чотири знака Зодіаку, яким день молодика 11 травня приготував випробування. Про це пише "Слова і фрази", передають Патріоти України.

Терези

Зайва активність жінок-Терезів може стати причиною проблем в особистому житті або нервового зриву. Ревнощі або образу допоможуть стримати такт і довіра. Не виключені проблеми зі здоров'ям. Сни можуть бути пророчими.

Скорпіон

Зірки попереджають про небезпеку для здоров'я або агресію з боку недоброзичливців. Можливо, доведеться зіткнутися з наклепом і труднощами в особистому житті. Астрологи радять уникати нових знайомств і берегти здоров'я - як своє, так і близьких.

Стрілець

Це день морального і духовного преображення. Зірки радять бути уважними до порад та інформації - невірно витлумачені факти можуть призвести до великих проблем. Не можна займатися ворожіннями або чаклунством. Це може привабити дуже небезпечні і злі сили.

Козеріг

Краще відкласти початок нових справ на інший день, адже сьогодні вони просто приречені на провал. Не виключені проблеми у відносинах з друзями і близькими. Астрологи радять уникати любовних пригод - є ризик стати мішенню для насмішок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...