Бережіться, може статися лихо! Астролог назвала загрози майбутнього тижня - вдалими будуть тільки два дні

Майбутній тиждень - 17-23 січня, очікується досить напружений, оскільки, зокрема, буде повня. Протягом тижня не варто починати щось важливе, оформляти документи, проходити медичні обстеження, зазначають Патріоти України.

Якщо заплановано початок якоїсь справи, краще вибрати для цього 19 і 21 січня, поділилася гороскопом на тиждень з УНІАН астролог Юлія Погорельченко, Співрозмовниця попередила, що у вівторок емоційний фон може зашкалювати, а в суботу можливі скандали.

Гороскоп на тиждень для всіх від астролога – прогноз на кожен день тижня

Понеділок – хороший день, щоб розв'язати всі сімейні питання, пов'язані з домівкою та нерухомістю. Можливо, доведеться зайнятися справами старших родичів, приділити їм увагу та вислухати.

У вівторок буде повний Місяць в знаку Зодіаку Рак, тому емоційний фон може зашкалювати, зросте кількість образ і претензій, скандалів, емоційних сплесків, істерик. Діти можуть особливо сильно реагувати на цей період. У січневий період відбуватимуться важливі зміни у фінансовому секторі.

Середа буде зберігати нервозність вівторка. У когось завищена думка про себе може призвести до неприємних наслідків. Емоції навряд чи сприймуться адекватно, велика ймовірність зіткнутися з неповним взаєморозумінням.

Четвер не дуже ефективний для серйозних справ, але підійде для планомірної діяльності, пов'язаної з сім'єю, прикрашанням простору, організацією свят, презентацій, рекламних акцій.

У трьох знаків Зодіаку на першому місяці сім'я – астрологП'ятницю можна присвятити розв'язанню фінансових питань, прибиранню, розподілу документів, наведенню ладу в справах. Цікаве спілкування, незвичайні події й люди будуть зустрічатися в цей день.

Хороший день для дівич-вечора, але найкраще п'ятницю провести з користю для тіла і здоров'я. Ранок суботи може бути дещо нервовим, очікування не виправдаються, нестабільність ситуації виб'є з колії. Важливі висновки з усього цього вдасться отримати тільки до вечора. Лягайте раніше спати, щоб уникнути скандалів

Неділя – хороший день для примирення, спілкування з дітьми, налагодження потрібних контактів. Прислухайтеся до інформації, яка надходить. У цей день і в найближчі до нього дні можуть надходити цікаві ідеї та пропозиції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...