Бережіться! На які три знаки Зодіаку чекають затяжні сварки і розбіжності - любовний гороскоп на вересень

Відомий екстрасенс, двічі переможець і постійний суддя реаліті "Битва екстрасенсів" (СТБ) Хаял Алекперов прогнозує, що представники трьох знаків зодіаку зіткнуться з труднощами в своїх взаєминах з коханою людиною, передають Патріоти України.

Так, впертість Стрільців може стати головною причиною сварок з партнером в цьому місяці. Як би вам не хотілося довести власну правоту в суперечці, намагайтеся частіше поступатися. Не забувайте про те, що гармонія у відносинах набагато важливіше.

Дівам не варто мовчати про свої образи. Якщо з коханою людиною вчасно проговорите всі моменти, в яких виникло непорозуміння, зможете уникнути серйозних сварок і розбіжностей.

Також зірки радять сімейним Ракам бути більш стриманим у своїх висловлюваннях. Колючі слова і надмірна критика на адресу партнера можуть стати причиною затяжного сварки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

День, коли можна кардинально міняти життя: Гороскоп на 29 квітня для всіх знаків зодіаку

понеділок, 29 квітень 2024, 5:20

Цього дня можна робити вчинки, які буквально перевертають усе з ніг на голову: переходити на нове місце роботи, яка часто-густо не пов'язана з попереднім видом діяльності, змінювати сімейний статус, переїздити на ПМП не лише до іншого міста, а й до інш...

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...