Бережіться! На три знаки зодіаку чекають розбірки з ворогами у лютому, - астрологи

Астрологи назвали три знаки зодіаку, яким в лютому доведеться складно в спілкуванні. Їхні вороги можуть активізуватися і почати вставляти палиці в колеса, передають Патріоти України.

Телець

Тельці - це дуже прямолінійні люди, які не завжди стежать за своїм язиком. Вони своєю різкістю можуть образити будь-кого, тому найчастіше люди поводяться з ними відсторонено. Однак не всі готові стерпіти їхнє недружнє ставлення, є ті, хто помститься їм за кожне різке слово. Тому не дивуйтеся, якщо в лютому цього року ваші вороги дадуть про себе знати і зіпсують вам життя.

Діва

Астрологи кажуть, що Діви своїм контролем вже могли всіх втомити. Цього місяця люди намагатимуться вирватися з-під вашої надмірної опіки та контролю. Вони всіляко будуть вам чинити опір, що вже загрожує негативними наслідками у відносинах з ними. У вас можуть виникати сварки і більш серйозні конфлікти. Не виключено, що ви станете учасником агресивних дебатів.

Риби

Риби - це дуже довірливий знак Зодіаку, тому саме до вас найчастіше "прилипають" недоброзичливці і шахраї. Так, ви можете стати жертвою обману. Є ризик, що ви втратите велику суму грошей через підступи ворогів. Будьте уважні і перегляньте коло свого спілкування. Можете розраховувати на допомогу близьких.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 28 квітня для всіх знаків зодіаку

неділя, 28 квітень 2024, 5:20

Овен. Із самого ранку ви відчуєте натхнення, яке допоможе вам реалізувати все задумане. День буде насиченим, завдяки чому ви зможете завершити розпочаті справи і почати щось нове. Телець. Діліться з однодумцями своїми ідеями. Серед них можуть бути люди...

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...