Бережіться! На ці знаки Зодіаку обрушаться серйозні біди в середині серпня, Глоба назвав лузерів

Гороскоп на серпень 2021 від відомого астролога Павла Глоби розповість про три знаки Зодіаку, яким середина місяця принесе ряд серйозних життєвих труднощів, нещасть і бід. Про це пише slovofraza, передають Патріоти України.

Овен

Астролог попередив знак Зодіаку про період випробувань, який почнеться в їхньому житті. На особистому фронті Овнів, які давно у стосунках, можуть виникнути труднощі - постарайтеся повернути свіжість, а то так і до розриву недалеко. Глоба радить вам зосередитися на роботі в цей час.

Телець

Середина серпня буде для вас наповнена труднощами і проблемами, але вони зовсім не будуть непереборними, вважає астролог. Головне, тримайте емоції під контролем, а рішення приймайте лише після того, як зважите всі нюанси. Особливо будьте обережні з грошима і підприємницьким ризиком.

Лев

Представникам цього вогняного знака Зодіаку слід направити свою енергію на нові починання. Павло Глоба вважає, що якщо будете і далі відкладати старт проекту, в цьому році можете до нього і не дійти. Правильно розподіляйте сили і час, а чорна смуга - явище тимчасове - скоро все зміниться.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 8 вересня для всіх знаків зодіаку

неділя, 8 вересень 2024, 5:20

Овен . Сьогодні у вас бадьорий настрій; беріться за незвичайні цікаві справи, проявляйте фантазію. Інтуїція дає вірні підказки, тому рішення, ухвалені швидко, будуть найвірнішими. Працездатність Овнів залежить від їх настрою, треба підтримувати позити...

Гороскоп на 7 та 8 вересня для всіх знаків зодіаку

субота, 7 вересень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04). Цими вихідними вам захочеться діяти. Виходьте на прогулянку або займіться чимось активним. Спонтанні рішення можуть принести приємні сюрпризи. Телець (20.04-20.05). Присвятіть час сім'ї та близьким. Ваша турбота і підтримка будуть д...