Бережіться! Названо чотири міста, які Росія обстрілюватиме у березні - прогноз астролога

Астролог і таролог Яна Тимощук передбачила нищівні удари по чотирьох містах України. Вона вважає, що вони перебувають у зоні підвищеного ризику. Росія обстрілюватиме їх у березні, передають Патріоти України.

За словами езотерика, російські окупанти будуть завдавати масованих ракетних атак по Бахмуту, також зберігається загроза для Києва.

Тимощук зробила розклад на картах Таро і заявила, що дії загарбників будуть максимально руйнівними у Бахмуті, де зараз тривають запеклі бої. Яна вважає, що рашисти отримали наказ від свого керівництва не відступати за будь-яких обставин. "Місто може перетворитися на пустелю, там живого місця не залишиться", - зазначила астролог.

Футуролог зробила невтішний прогноз щодо подальших дій російського диктатора. Вона вважає, що Володимир Путін може застосувати ядерну чи хімічну зброю. Це призведе до багатьох смертей.

Яна Тимощук зазначила, що активні військові дії продовжуватимуться у Маріуполі та Мелітополі, які й так сильно постраждали в період окупації. Таролог підкреслила, що агресор здійснюватиме провокації та ракетні атаки. При цьому такого масштабного наступу, як 24 лютого 2022 року, коли сусіди мріяли "взяти Київ за три дні" вже не буде.

Українці незабаром матимуть чергову підтримку від країн-партнерів, і стратегія нашої держави зміниться. "До України може зайти додаткова допомога у вигляді якихось військ з боку інших держав. Це кардинально змінить перебіг подій", - цитує астролога УНІАН

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....