Бережіться! Названо два знаки зодіаку, яким не пощастить у вихідні 20-21 травня

Астрологи склали любовний прогноз і дійшли висновку, що у вихідні 20-21 травня складнощі виникнуть лише у двох знаків зодіаку. Ці представники зодіакального кола зіткнуться з драмою та скандалами, передають Патріоти України.

Терези

Вихідні будуть доволі напруженими для представників цього знаку Зодіаку. Астрологи радять бути обережнішими у виразах, стримувати свої емоції та думати, як сказане може вплинути на стосунки. Експерти по зірках радять плисти за течією, не нервувати через дрібниці або через те, що ви не можете щось вирішити чи виправити.

Риби

Напруження на вихідних чекає і представників цього знака Зодіаку. Їм потрібно придивитися до свого здоров'я, подбати про фізичний та емоційний стан. Через перенапругу, втому та депресію є ризик сварок з рідними та близькими, другою половинкою. Намагайтеся абстрагуватися від проблем і провести час у тихій заспокійливій обстановці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 15 травня для всіх знаків зодіаку

середа, 15 травень 2024, 5:20

15 травня 2024 - це восьмий день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. Цей день може принести вам нові можливості для особистого та професійного зростання. Будьте відкриті до навчання та експериментів, а також готові вик...

У Путіна великі плани: Переможниця "Битви екстрасенсів" відповіла, чи окупує Росія Харків та Дніпро

вівторок, 14 травень 2024, 17:30

Переможниця "Битви екстрасенсів",тарологиня Яна Пасинкова зазначила, що окупантам не вдасться здійснити прорив у Харківській та Дніпропетровській областях. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі. . Яну Пасинкову запитали, чи після прориву фронту на...