Бережіться, небезпечна повня! Шести знакам Зодіаку загрожують грошові витрати і перепади настрою

повний місяць

Повний місяць 21 вересня позначиться на представниках усіх знаків Зодіаку, але різною мірою. Ряд знаків чекають кардинальні життєві зміни, деяких - великі фінансові витрати, а ще для декого повний місяць обмежиться перепадами настрою, повідомляє slovofraza, передають Патріоти України

Овнам у повний місяць доведеться нелегко. Енергія вимагатиме виходу, а тому буде складно уникнути конфліктів з точно такими самими імпульсивними знаками.

Тельці ризикують надмірно витратитися, залучитися до фінансові авантюри і залишитися без подушки безпеки. На першому місці повинна бути обережність.

Близнюкам зараз важливо не розпорошити сили між безліччю ідей і різноспрямованими стратегіями. Краще все ще раз обдумати і зробити правильний вибір.

Ракам повний місяць принесе перепади настрою. Сплески активності будуть змінюватися переживаннями і зануренням у похмурі думки. Подбайте про здоров'я і спробуйте виконати «перезавантаження».

У Левів період повного місяця — це радість від нових перемог, але одночасно і ризик, оскільки ейфорія розслабляє. Намагайтеся зберігати виваженість у судженнях.

Дівам прийшла пора зайнятися саморозвитком і залученням в життя занять, які дають привід для радості. Доля сама підкаже, де їх знайти.

Терезам важливо вірити в себе і свої сили, не попадатися на гачок маніпуляторів і захищати свій життєвий простір від надмірно нав'язливих персон.

Скорпіону доведеться згадати про роздані обіцянки і про те, що їх доведеться виконувати. З коханою людиною не виключені конфлікти аж до розриву відносин.

Стрільцям час зменшити темп, не хапатися за кілька справ одночасно, навіть якщо відчуваєте душевний підйом і сплеск інтересу.

У Козерога день після повного місяця повинен стати періодом роздумів, вибору перевірених шляхів, відмови від ризикованих операцій.

Водолій в період повного місяця схильний до імпульсивних покупок. Знаючи про це, варто до всіх витрат підходити усвідомлено, не допускати спонтанних рішень.

Риби в повний місяць знайдуть вихід зі складної ситуації, зможуть подолати бар'єри і знайти правильну дорогу до поставленої мети.

Вплив повного місяця буде відчуватися з моменту, як той з'явиться на небі (19.05 20 вересня), а досягне піку о 02.55 21 вересня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...