Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України.

"Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не від прильотів, а тому, що є небезпека. І це АЕС. Незпека залишається протягом 5-8 місців. Це - найдовший термін. Щодо Дніпра - від ударів по центральних частинах, вони перейдуться до ударів біля води, це може бути по мостах. Харків - чомусь ділять на 2 частини, одну хочуть знищити, іншу залишити. Херсон також обстрілюватимуть, але не з такою інтенсивність. У Сумах теж буде гучно", - сказала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 27 вересня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 27 вересень 2024, 5:20

Це 25 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Лев. 27 вересня є днем змін і можливостей для всіх знаків зодіаку. Енергія цього дня спонукатиме до рішучих дій, прийняття важливих рішень та завершення давніх справ. Багато хто...

Бережіться! Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала міста, в яких буде небезпечно

четвер, 26 вересень 2024, 18:37

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила, чого очікувати жителям Запоріжжя, Дніпра, Харків, Херсона та Сум. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. "Ситуація в Запоріжжі найгірша навіть не в...