Бережіться, п'ятниця 13-е! Названо чотири знаки Зодіаку, яким особливо загрожує небезпека в "чорний день"

П'ятниця, 13-е, вважається складним днем, який може принести масу неприємностей. Астрологи розповіли, кого зі знаків Зодіаку може особливо торкнутися негативна енергетика цього дня. Про це пише Vedmochka, передають Патріоти України.

Овен

З ранку все піде не так - почнуться непорозуміння з близькими і причіпки оточуючих. Не виключені непередбачені витрати, які ляжуть важким тягарем на бюджет представників знака. Ймовірні депресивний стан і погане самопочуття. Астрологи радять провести день якомога спокійніше і приділити увагу своєму здоров'ю.

Рак

Всі ділові пропозиції і привабливі перспективи цього дня в результаті призведуть до неприємностей і розчарування. Можливість легкого заробітку обернеться великою грошовою втратою. Не варто довіряти чужим порадам, приймати рішення потрібно базуючись тільки на власній інтуїції і доводах розуму.

Терези

День буде непростим - плани будуть руйнуватися, обіцянки виявляться порожніми, а тяжка праця не принесе очікуваних результатів. Висока ймовірність конфліктних ситуацій пов'язаних як з діями недоброзичливців, так і з власною легковажністю представників знака. Дуже важливо тримати емоції під контролем, що непросто буде зробити в цей день.

Стрілець

Поїздки, подорожі і далекі прогулянки краще відкласти на інший день. У робочій сфері також все буде непросто - імовірний конфлікт з керівництвом або негативні кадрові перестановки. Може прийти несподівана звістка, або виникнути проблема, пов'язані з невиконаними зобов'язаннями або обіцянками.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Буде катастрофа: Переможниця "Битви екстрасенсів" передбачила "страшні події" у Росії

неділя, 5 травень 2024, 9:29

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила "страшні події" у Росії. Вона зазначила, що Кремль влаштує всередині РФ геноцид. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. Яну Пасинкову її читачі запи...

Гороскоп на 4 травня для всіх знаків зодіаку

субота, 4 травень 2024, 5:20

Вихідні стануть чудовим часом для відпочинку після важкого робочого тижня. Це також чудовий час, щоб провести час із сім'єю або друзями. Овен (21.03-19.04). Ці вихідні стануть часом для Овнів, щоб зосередитися на особистому зростанні. Знайдіть спосіб з...