Бережіться! П'яти знакам зодіаку загрожує серйозна небезпека дуже скоро: Хто у списку

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представникам яких загрожуватиме небезпека найближчими днями до Нового року, передають Патріоти України.

Йдеться про п'ять знаків Зодіаку. Народжені під цими знаками люди ризикують зіткнутися з масою неприємностей. В основному небезпека буде безпосередньо пов'язана зі спілкуванням з людьми.

Знаки Зодіаку, яким загрожує небезпека

У зазначений період сильно зіпсувати настрій і навіть карму можуть сварки і конфлікти Овнів з близькими. Досить велика кількість негараздів зустрінеться на шляху у Тільців. Вони з легкістю зможуть їх обходити, якщо будуть більш поступливими.

Ретроградність Меркурія може зіштовхнути Скорпіонів з токсичними особистостями. Труднощі у спілкуванні гарантовані Козерогам. Ситуація може вийти з-під контролю, і тоді серйозних проблем не уникнути. Спроби завести нове знайомство можуть дуже сильно розчарувати під кінець року Водоліїв. Їм зараз найкраще залягти на дно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце так фарт! ТОП-3 знаки зодіаку, на які чекає справжній успіх у квітні

четвер, 28 березень 2024, 7:58

Астрологи назвали тих, кому зірки можуть принести успіх і дати трохи більше позитивної енергії, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Астрологи повідомляють, що квітень може стати різнобічним місяцем для всіх знаків Зодіаку. Він принесе бага...

Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку

четвер, 28 березень 2024, 5:14

18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на с...