Бережіться! Початок вересня принесе проблеми зі здоров'ям - ці знаки Зодіаку знаходяться в небезпеці

Гороскоп на перший тиждень вересня говорить про те, що настає досить складний період. Можливі різні проблеми зі здоров'ям, зайва емоційність і роздратування. Астрологи назвали проблеми, з якими можуть зіткнутися різні знаки Зодіаку в перші дні вересня. Про це пише ТСН, передають Патріоти України.

Телець, Лев, Стрілець і Риби

Ці знаки Зодіаку можуть зіткнутися з проблемами артеріального і внутрішньочерепного тиску. У першій половині тижня астрологи рекомендують не перевтомлюватися і взяти до уваги погодні фактори. Також варто дотримуватися дієти та приймати препарати, які виписав лікар.

У другій половині тижня і ближче до вихідних варто уважно прислухатися до сигналів організму. Будь-яке нездужання може стати початком серйозного захворювання. Запускати своє здоров'я не варто, краще перехопити будь-яку болячку на ранній стадії.

Діва, Овен, Близнюки та Терези

Максимально та обережно поставтеся до свого здоров'я на початку тижня. Будь-яке незначне нездужання може стати початком серйозної хвороби. Уникайте переохолодження - не сидіть на протязі. Також варто побоюватися травм-вивихів, розтягувань і перетягування важких предметів.

В кінці тижня може з'явитися слабкість, але вона буде сигналізувати про перевтому – ви останнім часом багато працювали й мало відпочивали. Найкращими ліками виявиться повноцінний відпочинок - пасивний або активний. Займайтеся спортом, гуляйте на свіжому повітрі або поваляйтеся з улюбленим фільмом або книгою. Постарайтеся висипатися, їсти більше фруктів і овочів.

Козоріг, Рак, Скорпіон і Водолій

У першій половині тижня може підвести підшлункова залоза. Варто перевірити свій організм, це може бути передвісником панкреатиту. Виключіть шкідливі, жирні та м'ясні страви. Постарайтеся харчуватися правильно, готуйте на пару, а від фастфуду відмовтеся повністю. Не приймайте ніяких ліків без припису лікаря - можуть бути отруєння.

У другій половині тижня знизьте фізичні навантаження - не ставте рекорди в тренажерному залі, не піднімайте і не переносьте тяжкості. Відмовтеся від алкоголю - він може викликати психічні розлади. А ліки можуть замість лікування старих захворювань збільшити ризик появи нових болячок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на вихідні 27-28 квітня для всіх знаків зодіаку

субота, 27 квітень 2024, 5:20

Овен (21.03-19.04) . Вихідні для вас будуть наповнені енергією та пригодами. Ви можете знайти себе у захоплюючих пригодах або спробувати щось нове. Будьте відкриті до можливостей і насолоджуйтеся кожною хвилиною. . Телець (20.04-20.05) . Ці вихід...

Гороскоп на 26 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:20

квітня 2024 - це 18 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Стрілець. Чудовий день для реалізації ваших ідей. Деякі знаки зодіаку будуть енергійними і наполегливими, готовими діяти і досягати своїх цілей. Також слід звернут...