Бережіться! Серйозні проблеми зі здоров'ям чекають ці три знаки Зодіаку

Серпень принесе трьом знакам зодіаку деякі проблеми зі здоров'ям. Але є шанс уникнути хвороб і нездужання, якщо прислухатися до астрологічного прогнозу. Склав гороскоп Хаял Алекперов, двічі переможець «Битви екстрасенсів» і постійний експерт проекту «Слідство ведуть екстрасенси» (СТБ), передають Патріоти України.

Скорпіони в серпні можуть без видимих причин відчути напади головного болю. Пояснення тут не медичне, а психоемоційне: постійні переживання через зроблені помилки не кращим чином позначаються на самопочутті. Вихід один: побільше думати про свої історії успіху і частіше себе хвалити.

У Водоліїв серпень повинен стати місяцем профілактики хвороб і зміцнення імунітету. Буде час подумати про те, чого потребує організм, з'ясувати свої слабкі місця, разом з фахівцем зайнятися лікуванням хронічних недуг.

Рибам нестабільний і насичений подіями серпень принесе безсоння. Рецепт астролога простий: перемикатися, знаходити заняття, котрі відволікають від турбот. Повноцінний відпочинок буде запорукою здоров'я і успіху.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...