Бережіться! ТОП-5 найнебезпечніших днів листопада за місячним календарем - можливі хвороби і збитки

Езотерикам добре відомий вплив Місяця на долю людини і її плани. Місячний календар підказує людям вдалі дні для різних справ і попереджає про небезпеку. Деякі дні місячного циклу несуть небезпеку для людей, підвищують ризик захворювань, різних конфліктів і інших неприємностей. На ці дати краще не планувати нічого важливого, передають Патріоти України.

8 листопада - повний місяць в знаку Тельця

Повний місяць - це завжди непроста і сповнена протиріч подія. Повний місяць 8 листопада пройде в знаку Тельця, який відомий своєю впертістю і жадібністю. У цей день відносини між людьми погіршаться, пропаде взаєморозуміння і співчуття. Багато людей стануть впертими і черствими до чужих проблем. Можливе неадекватне сприйняття фінансових витрат, тому краще не призначати на цей день великі покупки.

16 листопада – спадний місяць у знаку Лева

Це день, коли людям варто менше говорити і більше думати, щоб не сказати чогось зайвого і образливого. 16 листопада варто частіше задумувати про почуття інших людей і про те, чи варто вам давати непрохані поради. Ви можете дізнатися неприємну правду про близьких. Ця дата чітко пояснить, хто ваш справжній друг, а хто говорить гидоту про вас за спиною.

21 листопада – спадний місяць у знаку Скорпіона

Це останній день перед молодиком, який наближає до фіналу місячний цикл. Цей день може викликати у людей безпричинні переживання і тривогу. Езотерики рекомендують в цей день відганяти від себе тривожні думки і зайнятися справами, які приносять вам задоволення. У цей день варто звести до мінімуму спілкування з оточуючими, оскільки люди можуть використовувати вас в корисливих цілях.

25 листопада - зростаючий місяць у знаку Стрільця

Перша місячна доба "запрограмує" весь місяць, тому ця дата дуже відповідальна. Від того, як ви проведете 23 листопада, залежить весь наступний місяць. Тому важливо провести цю дату в гарному настрої і доброму здоров'ї, інакше будете хворіти і сумувати цілий місяць. Не дуже вдалий день для проведення ділових зустрічей і побачень. Якщо щось піде не так, то в майбутньому можливі проблеми в любові і роботі.

30 листопада - зростаючий місяць у знаку Водолія

У цей день кожне сказане слово матиме наслідки, тому потрібно добре думати над сказаним. Неприємні слова можуть поранити людину, як гострі ножі. Спілкування між людьми стає натягнутим і підвищується ризик конфліктів і образ. День невдалий для нових починань. А якщо почали якусь справу, то її треба закінчити до вечора, інакше ви ніколи її не завершите.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 3 травня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:20

Це 25 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Риби. Це добрий час для того, щоб приділити трохи часу на планування подій, завдань та цілей. Створіть список того, що вам потрібно зробити, і визначте пріоритети. Використовуйт...

А ви це знали? Як прізвище чоловіка впливає на долю жінки

четвер, 2 травень 2024, 14:30

Код долі: що може статися, якщо жінка змінить своє прізвище на прізвище чоловіка, передають Патріоти України. Зміна прізвища після одруження – це звичайна практика в українських родинах. Втім, нумерологи рекомендують обачніше ставитися до такого вчинку...