Бережіться! Трьом знакам Зодіаку потрібно бути обережними в серпні: можливі великі неприємності

Відомий астролог Влад Росс застерігає деякі знаки від навислої загрози. Серпень буде для них дуже складним місяцем, повним важких випробувань. Раніше спеціально Влад Росс склав фінансовий гороскоп на серпень і назвав головних щасливчиків у грошовій сфері, передають Патріоти України.

Риби

Риб чекає дуже непростий серпень. Ви часто будете відчувати, що нерви вже на межі. Висока ймовірність нервових зривів. Для жінок цього знака є загроза зґвалтування. Можливі думки про самогубство. Крім того, цьому знаку потрібно берегти серце і від душевних ран, і від реальних хвороб.

Скорпіон

Для представників цього знака особливо велика небезпека пограбувань, втрати майна, викрадення машини. Будьте обережні. У серпні не варто надовго їхати з дому. Якщо когось і навідають домушники, то тільки Скорпіона. У наступному місяці не рекомендується ризикувати у сфері фінансів і вплутуватися в сумнівні схеми. Ви ризикуєте прогоріти.

Рак

У відносинах і сімейних справах все складеться благополучно. Але розслаблятися Ракам не варто. Зірки пророкують вам проблеми з енергетичним потенціалом. Через це Раки ризикують потрапити в лікарню в серпні. Можливі несподівані критичні ситуації в дорозі, ДТП і нещасні випадки. Представникам цього знака буде часто не вистачати життєвих сил.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 29 березня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:20

19 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. День обіцяє бути напруженим, але водночас стимулюючим для багатьох знаків зодіаку. Це час для нових початків і розгортання своїх потенціалів. Зосередьтеся на своїх цілях ...

Радить запастися всім необхідним: "Бразильський Нострадамус" попереджає людство про три дні темряви у квітні 2024 року

п’ятниця, 29 березень 2024, 4:15

На рахунку ясновидця вже є декілька глобальних передбачень, що збулися, стверджують таблоїди. 37-річний Атос Саломе з Бразилії попередив про "похмуре майбутнє" і про відключення електроенергії. Про це пише Daily Star. Людина, яка стверджує, що може заз...