Бережіться! Три знаки Зодіаку чекають нещастя та випробування у 2022 році - прогноз астрологів

2022 рік принесе багато подій у життя кожної людини. Хтось почуватиметься по-справжньому щасливим, а комусь доведеться боротися із труднощами, передають Патріоти України.

Козеріг

Працьовитим Козерогам цього року здаватиметься, що все йде не так. Наприкінці січня на них чекають великі труднощі та нещастя. Виникнуть непередбачені витрати, а на роботі можливі конфлікти з колегами.

Скорпіон

Уродженці цього знаку зазнають деяких труднощів у 2022 році – як на роботі, так і в особистому житті. Стримані та розумні Скорпіони будуть самокритичними і навіть можуть впасти в депресію, яка стане головною перешкодою на шляху до досягнення цілей. У коханні на них також очікують деякі проблеми – конфлікт може закінчитися розривом стосунків.

Рак

На представників цього знаку очікують деякі випробування вже з кінця січня. Є ризик потрапити у великі неприємності та втратити гроші. Раки відчують, що в їхньому житті почалася "чорна" смуга – труднощі будуть підстерігати їх скрізь. Конфлікт на роботі може закінчитися звільненням, а кохана людина може зрадити.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:20

Це 11 день місячного календаря. Зростаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Діва. Ви відчуєте потребу в стабільності та спокої. Це чудовий час для того, щоб приділити увагу розвитку особистих відносин, які вам дорогі. Поділіться своїми почуттями з близ...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....