Бережіться! Три знаки Зодіаку схильні до хитрощів і обману - з ними потрібно бути напоготові

Чесність - важливий принцип людських стосунків. Але, на жаль, є знаки зодіаку, яким чужа це риса. Астрологи видання santeplusmag назвали представників зодіакального кола, яким краще не довіряти. Саме вони схильні до хитрощів і обману, передають Патріоти України.

Близнюки

Уродженці цього знаку відомі своєю подвійною грою. Вони можуть бути добрими і чарівними, але в будь-який момент здатні завдати удару в спину. Якщо ви відкриєте їм секрет, вони цілком можуть використовувати його проти вас. Близнюки лицемірні за своєю природою.

Рак

Уродженці цього знаку мають репутацію дбайливих, емоційних і готових на все заради оточення. Але вони також готові на все, щоб отримати максимальну вигоду для себе, навіть якщо для цього потрібно використати вас. Вони переконують себе, що у них є тільки один шанс тут, на Землі, і що найкраще ним скористатися.

Водолій

Під своєю мрійливою зовнішністю уродженці сузір'я Водолія міцно прив'язані до моменту і можуть мислити по-справжньому складними способами. Вони все аналізують і спостерігають за моментом вашої слабкості, щоб використати це в своїх інтересах. Завжди будьте напоготові, коли перебуваєте поруч із ними.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все перевернеться! Ретроградний Плутон може змінити життя цих п'яти знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 10:30

Не встиг Меркурій завершити рух своєю орбітою у зворотньому напрямку (він перебував у ретроградному стані до 25 квітня), як невдовзі ретроградним стане Плутон - планета глибинних трансформацій, переродження особистості, передають Патріоти України. Щоро...

Гороскоп на 25 квітня для всіх знаків зодіаку

четвер, 25 квітень 2024, 5:20

Четвер, 25 квітня 2024 - це 17 день місячного календаря. Спадаючий Місяць перебуває у знаку зодіаку Скорпіон. Завтрашній день обіцяє бути наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку. Однак, деякі ситуації можуть виявитися непередбачуван...